Çakı gibi polis oldular

Emniyet Müdürlüğü tarafından uygulanan Gelecek Çocuklarla Şekilleniyor Projesi kapsamında düzenlenen...

28 Ekim 2014 Salı 12:35
 Çakı gibi polis oldular


Emniyet Müdürlüğü tarafından uygulanan Gelecek Çocuklarla Şekilleniyor Projesi kapsamında düzenlenen, ‘Polis Amcayla Engelleri Aşıyorum’ isimli faaliyete katılan engelli öğrenciler, polis kıyafeti giyerek, bir günlüğüne polis oldu.


Çarşı Polis Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe, aileleriyle birlikte katılan engelli öğrenciler tarifsiz bir heyecan ve mutluluk yaşarken, görevli polislerin sevgi dolu yaklaşımları da gözlerden kaçmadı.


Dört ayrı rehabilitasyon merkezinden gelen 20 öğrenci, polis kıyafetleri içinde polis araçlarına ve motosikletlerine binerek güzel bir gün yaşadı.


Anonslar yapan, ellerindeki polis düdüklerini aralıksız çalan öğrencilerin tüm isteklerini yerine getiren polisler,  programın oyun  bölümünde de çocuklarla birlikte balon patlatmaca oynadı.


Çarşı Polis Merkezi amirleri ve görevlilerinin katıldığı etkinliği ziyaret eden Emniyet Müdür Yardımcısı Adem Yüce de, çocukların ve ailelerin mutluluğuna ortak oldu.





Son Güncelleme: 28.10.2014 12:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.