Çalışma durdu, yeniden başlaması bekleniyor

Çorum-İskilip Karayolu'nda duran yol yapım çalışmalarının yeniden başlaması bekleniyor.

26 Nisan 2021 Pazartesi 16:42
Çalışma durdu, yeniden başlaması bekleniyor

Çorum-İskilip Karayolu’nda Haremi tepesi sonuna kadar olan kısmının sıcak asfaltının dökülüp trafiğe açılmasının ardından devamında inşaat çalışmaları durdu. Daha önce 2021 yılı sonuna kadar Kızılırmak köprüsüne kadar olan kısmın tamamlanacağı açıklanmıştı.

İskilip ile birlikte Bayat ve Uğurludağ ilçelerinin trafik yükünü taşıyan Çorum-İskilip yolunda çalışmaların yeniden başlaması bekleniyor. Çorum'dan İskilip istikametine başlatılan çalışmada Haremi tepesi sonuna kadar olan kısmın sıcak asfaltı dökülüp trafiğe açılmıştı. Yaklaşık 4 aydır yol inşaatında gözle görülür bir çalışma yapılmıyor. Daha önce 2021 yılı sonuna kadar Kızılırmak köprüsüne kadar olan kısmın tamamlanacağı belirtilen Çorum-İskilip yolunda, inşaat çalışmalarına önümüzdeki günlerde başlanması bekleniyor.

Son Güncelleme: 27.04.2021 02:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2021-04-26 20:29:40

İnşAllah çabucak biter sürüncemede kalmaz.
tam kapanma var 15 günde yer altı geçiş üst geçiş yapılacak yerler ivedi yapılabilir. tüm şehir çizgileri yeniden çizelebelir

Avatar
İskilipli 2021-04-26 20:41:49

bu kepanma döneminde İSKİLİPİN SANAYİİ CİVARI ÇORUM KAZANLI KISMINDAKİ KESKİN viraj düzeltilmeli kimsecikler yok kepçeyle düzlenmeli.
dağan salonu önü 279' açılı viraj düzeltilmeli
şerit çizgileri düzeltilmeli yenilenmeli