Canbek’ten mesaj var

Vedat Canbek, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin Olağan Genel Kurulu öncesi açıklama yaptı.

29 Haziran 2021 Salı 12:45
Canbek’ten mesaj var

1 Temmuz Perşembe günü gerçekleştirilecek olan Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin Olağan Genel Kurulu öncesi açıklama yapan Kooperatif Başkanı ve TESKOMB 9. Bölge Birliği Başkanı Vedat Canbek, tüm kooperatif ortaklarını Genel Kurula davet etti, ayrıca  birlik ve beraberlik mesajı verdi.

36 yıllık deneyim ve tecrübesiyle yeniden Kooperatif Başkanlığına aday olduğunu belirten Vedat Canbek, bugüne kadar kendisine inanan ve güvenen tüm kooperatif üyelerine teşekkür etti.

Tekrar çıktığı bu hizmet yolunda kooperatif üyelerinden destek isteyen Canbek, “Biz kredi kullandıran ve bu kredileri de kefalet sistemiyle esnaflara ulaştıran bir kurumuz. Halkbank aracılığı ile Çorum esnafına verilen bu kredilerle piyasaya ciddi bir nakit akışı sağlanırken, yüzlerce esnaf işini büyüttü, ek istihdam sağladı.

Ben ve ekibim bugüne kadar şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışı sergilemeye ve kooperatifimizi daha üst noktalara taşımaya özen gösterdik. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada aynı anlayışla çalışmalarımıza devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Kooperatif yönetimine aday olan İsmet Çıtak ve ekibine de başarılar dileyen Canbek, “Bu bir hizmet yarışıdır. Bizler kimseyi küçük ve hor görmek gibi bir anlayışa sahip değiliz. Kooperatif üyelerimizin Genel Kurul’da en güzel kararı vereceklerinden şüphemiz yoktur” diye konuştu.

Kooperatif üyelerinin vereceği karara da sonuna kadar saygılı olacaklarını dile getiren Vedat Canbek, tüm kooperatif üyelerini 1 Temmuz Perşembe günü saat 10.00’da Genel Kurul’un yapılacağı TSO Fuar Merkezi’nde görmek istediklerini sözlerine ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Koltuk sevdalıları 2021-06-29 21:43:51

Torun sev be amcam
Sobacı bir sen iki
Nefesimiz sayılı unuttunuz mu

Misafir Avatar
alacalı 2021-06-29 23:06:45 @Koltuk sevdalıları

bir de Alaca başhekimi dede var onu unutmuşsun

Beğenmedim! (0)
Avatar
Yavuz Selim 2021-06-29 13:30:02

Sayın İsmet Çıtak'a başarılar dilerken, sayın Canbek'e de hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Gördüğüm kadarıyla bu saatten sonra değişimin önüne kimse geçemeyecek galiba.

Avatar
Esnaf Ahmet 2021-06-29 13:33:15

İsmet Çıtak ı sahada görüyoruz. Acaba Vedat bey niçin sahada yok. Birde ben bir esnaf olarak İsmet bey veya Vedat bey kazanırsa yüz yüze bakacağız. Açık oylamayı doğru bulmuyorum. Sandık talep ediyorum. Daha adil olacağına inanıyorum. Yine değişimden yana olan birisi olarak İsmet beye ve ekibine başarılar diliyorum. Allah yardımcıları olsun.

Avatar
Alp 2021-06-29 16:30:13

İsmet başkana başarılar diliyorum.
Değişim kaçınılmaz oldu.

Avatar
Esnaf 2021-06-29 19:48:14

İsmet başkan bu görevi layıkıyla yapar

Avatar
Hayırlısı ile inşallah 2021-06-29 21:57:26

İsmet abi , Çorum piyasasında muteber bir esnaftır. İşini layıkıyla hakkıyla elinden geldiği kadar en iyi seviyelerde yapmaya çalıştı hep bu zamana kadar.. alacağına borcuna sahip çıkan dürüst bir esnaftır.. eminimki kooperatif başkanlığını da en güzel şekilde yapacak ve oraya da vizyon kazandıracaktır.. mevcut adayı tanımam ancak İsmet abinin kazanacağına inanıyorum

Avatar
Esnaf 2021-06-30 01:06:22

Vedat bey 80 yaşındasınız 39 yıldır aynı koltukta oturmak zaten anormal. Yok yoksul olsanız okutacak yada evlendireceginiz çocuklarınız olsa ne yapsın diyeceğiz ama böyle bir durumda yok.Hastalık ölüm kapıyı çalmadan ailenize ve kendinize zaman ayırın sonra keşke önce yapsaydım demezsiniz.Bırakın gençler yapsın bu kadar dünya hırsına gerek yok