Canlı yayında Sürgün sempozyumu

Hitit Üniversitesi tarafından Kasım ayında gerçekleştirilmesi planlanan “Sürgünün 70. Yılında Ahıska Türkleri”...

25 Ağustos 2014 Pazartesi 18:50
 Canlı yayında Sürgün sempozyumu


Hitit Üniversitesi tarafından Kasım ayında gerçekleştirilmesi planlanan “Sürgünün 70. Yılında Ahıska Türkleri” isimli uluslararası sempozyumu ile ilgili hazırlıklar devam ediyor.


AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’nun makamında bir araya gelen Türk Parlamenterler Birliği Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil, YÖK Denetleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. İlyas Doğan, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan,  Ahimed-Ahıskalı Öğrenciler Mezunlar Ve Mensupları Derneği Genel Koordinatörü Rüstem Alioğlu “Sürgünün 70. Yılında Ahıska Türkleri” uluslararası sempozyumu ile ilgili görüş alışverişinde bulundular.


14-15 Kasım tarihlerinde yapılacak olan “Sürgünün 70. Yılında Ahıska Türkleri” uluslararası sempozyumunda tebliğ sunacaklar, resim sergisi ve dinleti ile ilgili ana hatlar şekillenirken, davetliler listesi, sürgünün canlı tanıklarına ilişkin iletişim ve davet gönderilmeye başladı. TRT’nin de canlı yayın yapması bekleniyor.





Son Güncelleme: 25.08.2014 18:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.