Canteen TV'den Alkan'a ziyaret

Canteen TV’nin genç ekibi, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

06 Aralık 2015 Pazar 22:06
Canteen TV'den Alkan'a ziyaret

Hitit Üniversitesi ve öğrencilerinin sesi olmayı başaran Canteen TV’nin genç ekibi, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

Gençlerin girişimcilik ruhunu önemsediğini ifade eden Rektör Alkan, “Gençlerimize inanıp, destek olduğumuz sürece, daha büyük başarılara imza atacaklarına yürekten inanıyorum.” dedi.
Canteen TV yöneticisi, Hitit Üniversitesi Makine Mühendisliği öğrencisi Yunus Burak Özcan ile kanal ekibinden Teknik Bilimler MYO Elektrik Bölümü öğrencisi Ahmet Temelci, Gıda Mühendisliği öğrencisi Merve Özçalıcı ve Makine Mühendisliği öğrencisi Ali Mehmet Gök, Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.
Canteen TV olarak yapmış oldukları çalışmalar ile gerçekleştirmeyi planladıkları projeler hakkında bilgi paylaşımında bulunan Yunus Burak Özcan, başta üniversitede olmak üzere, Çorum’da düzenlenen sosyal-kültürel etkinlikleri yakından takip ettiklerini ve izleyicileriyle buluşturduklarını ifade etti. Tüm öğrenci çalışmalarının kendileri için başlıca haber ve program konusu olduğunu belirten Özcan, Canteen TV olarak canlı yayın yapmaya da başladıklarını sözlerine ekledi.
Hitit Üniversitesi öğrencilerinin sadece eğitim gördükleri alanda değil, başka pek çok alanda da girişimcilik adına çalışmalar yapmalarını önemsediklerini ifade eden Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Canteen TV’nin bu anlamda iyi bir örnek teşkil ettiğinin altını çizdi.
“Oldukça mütevazi bir bütçe ve neredeyse kendi imkanlarıyla ortaya çıkan bu projenin Hitit Üniversitesi öğrencileri tarafından yapılmasının ayrı bir önemi var.” diyen olduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Alkan, gençlere inanıp onları destekledikleri sürece çok büyük projelere imza atabileceklerini vurgulayarak, Canteen TV ekibine çalışmalarında başarılar diledi.

Son Güncelleme: 27.07.2018 00:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.