Cemilbey barajı projesi hayata geçiyor

Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Cemilbey Barajı Projesi için Planma sürecinin başlatıldığını hizmet alımı ihalesinin 17.01.2017’de yapılacağını söyledi.

13 Aralık 2016 Salı 13:21
 Cemilbey barajı projesi hayata geçiyor


Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Cemilbey Barajı Projesi için Planma sürecinin başlatıldığını hizmet alımı ihalesinin 17.01.2017’de yapılacağını söyledi.


70 BİN DEKAR ARAZİ FAYDALANACAK


13 ilçede 24 ayrı yeni Gölet için Planlama çalışmalarını yaptıklarını söyleyen Uslu, “24 yeni Göletimiz için Planlama çalışmalarını yapıyoruz. Bu projelerimize ilave olarak 70.000 Dekar tarım arazisini sulaması planlanan Cemilbey Barajı Projemizin Planlama Raporu için çalışmaları başlatıyoruz. Bu kapsamda “Çorum Cemilbey Projesi Planlama Raporu Yapımı” hizmet alımı işi ihalesini 17 Ocak Salı günü gerçekleştireceğiz. Memleketimize hayırlı olsun” dedi.


13 yeni Gölet’in Planlama çalışmasını kapsayan Çorum İli Göletleri 1. Grup Planlama Raporu Yapımı İşi kapsamında; Merkez Yoğunpelit,  Boğazkale Emirler, Ortaköy Yükderesi, Laçin Kırkdilim ve Çamlıpınar, İskilip Kutluözü ve Yeniceköy, Alaca Perçem ve Büyükhırka, Bayat Çayköy ve Akseki, Osmancık Karalargüney ve Uğurludağ Başkışla Göletleri planlama çalışmaları devam ediyor.


11 yeni Gölet’in Planlama çalışmasını kapsayan Çorum İli Göletleri 2. Grup Planlama Raporu Yapımı İşi kapsamında; Merkez Harmancık, Mecitözü Doğla, Osmancık Tepeyolaltı, Sungurlu Tatlı ve Arifegazili, Kargı Kavakçayı, Dodurga Alpagut ve Mehmetdedeobruğu, İskilip Kayaağzı-Y.Örenseki, Boğazkale ve Alaca İsmailli Göletleri planlama çalışmaları ihalesi de 12.01.2017’de yapılıyor.

Son Güncelleme: 13.12.2016 13:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.