Cemilbey Caddesi muzdarip

Mimar Sinan Mahallesi ile Gülabibey Mahallesi’nin arasından geçen Cemilbey Caddesi’nin ortasında...

17 Ağustos 2014 Pazar 16:04
Cemilbey Caddesi muzdarip


Mimar Sinan Mahallesi ile Gülabibey Mahallesi’nin arasından geçen Cemilbey Caddesi’nin ortasında bulunan refüjlerin demirlerle kapatılmasından duydukları rahatsızlığı dile getirmek için toplanan mahalle sakinleri, istek ve şikayetleri dile getirdiler. Mahalle sakinleri adına konuşan Sinan Sefa Güler, Karayolları yol ağında bulunan cadde üzerinde yapılacak olan çalışma konusunda Karayolları 73. Şube Şefi Şafak Allı'yı ziyaret ettiğini belirtti.

Ziyaret sırasında Cemilbey Caddesi’nin ortasında bulunan refüjlerdeki demirlerden dolayı yaya geçitlerinin az olması ve var olan yaya geçitlerinin kapatılmasının bölge halkını zor durumda bıraktığını aktardığını bildiren Güler, ancak olumlu bin sonuç alamadıklarını ifade etti. 




Son Güncelleme: 18.08.2014 13:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.