Cemilbey Caddesi’ne kötü haber

Cemilbey Caddesi sakinlerinin, refüjlerdeki demirler ile yaya geçitlerinin yetersiz kalması ve...

19 Ağustos 2014 Salı 16:03
 Cemilbey Caddesi’ne kötü haber


Cemilbey Caddesi sakinlerinin, refüjlerdeki demirler ile yaya geçitlerinin yetersiz kalması ve var olan yaya geçitlerinin kapatılması sorunları ile ilgili Valilik’ten açıklama yapıldı.


Vatandaşın taleplerine olumlu cevap vermeyen açıklamada şunlar kaydedildi; “18.08.2014 tarihinde yerel basınımızda yer alan Mimar Sinan Mahallesi Cemilbey Caddesi orta refüjünde bulunan ferforjelerin sökülerek geçit açılması istekleri Valiliğimizce incelenmiş olup, burada bulunan ferforjelerin kaldırılarak yaya geçidi açılması için 2011 yılı içerisinde de girişimde bulunulduğu, ancak bu uygulamanın trafik akışında olumsuzluklara sebebiyet vereceğinden uygun görülmediği anlaşılmıştır. Yerinde yapılan incelemede yaya geçidi açılması istenilen mevkiinin etrafında 69 ve 57 metre önce ve sonra 2 adet yaya geçidinin mevcut olduğu görülmüştür. Kamuoyuna duyurulur.”




Son Güncelleme: 19.08.2014 16:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.