Cemilbey yolunda son durum

AK Parti Çorum Milletvekili Ceylan, Çorum-Cemilbey yolunun son durumu hakkında açıklama yaptı.

02 Kasım 2020 Pazartesi 15:50
Cemilbey yolunda son durum

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çorum-Cemilbey arasındaki 22 kilometrelik yolun 2021 yılı içinde tamamlanarak hizmete sunulacağını açıkladı.
Vali, milletvekilleri, teşkilat mensupları ve karayolları bölge müdürü ile birlikte Çorum’da bulunan yol şantiyelerinde incelemelerde bulunan Ceylan, Çorum-Cemilbey yolunun bu sene 6 kilometresinin ikinci kat asfaltı tamamlanacak. Ayrıca 2021 yılında 22 kilometrelik yolun kalan kısmının da ikinci kat asfaltı da atılarak tamamı bitirilip hemşehrilerimizin hizmetine sunulacaktır. Hayırlı olsun.” Dedi.
HARAMİDERE’Yİ GEÇİYORUZ
Ceylan ayrıca, Çorum Merkez-İskilip arası yol çalışmalarında Haramidere olarak bilinen bölgenin 20 Kasım 2020 tarihine kadar asfaltının atılarak yol yapım çalışmalarının tamamlanacağını hatırlattı.

SARMAŞA VE OSMANİYE VİRAJLARINDAN KURTULUYORUZ
AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya da, “Sarmaşa ve Osmaniye Virajlarından Çorum halkını kurtarıyoruz. Eymür Varyantı önümüzdeki bir haftaya tamamlanarak, hizmete açılıyor. 11 Kilometrelik yolu hemşehrilerimizin hizmetine açarak, Sarmaşa ve Osmaniye virajlarından hemşehrilerimizi kurtarıyoruz. Hayırlı olsun."dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.