Cemiyet, Manşet’in 11. yaşını kutladı

Çorum Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyeleri dün Manşet Gazetesi’ni ziyaret ettiler.

17 Şubat 2016 Çarşamba 09:45
Cemiyet, Manşet’in 11. yaşını kutladı

Çorum Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyeleri dün Manşet Gazetesi’ni ziyaret ettiler.

Ziyarete Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen, Başkan Yardımcıları Bülent Özkaleli ve Sadık Örgel ile Çorum Haber Gazetesi Genel Müdürü Mehmet Yolyapar katıldı.

Manşet Gazetesi Yazarı Nihat Karalar ve Haber Merkezi’nden M. Fatih Uysal’ın ev sahipliğindeki ziyarette konuşan Cemiyet Başkanı Şevket Erzen, Manşet Gazetesi’nin 11’inci yaşını kutladı.

Erzen, “Türkiye Manşet Gazetesi yöneticileri ve personelini tebrik ediyor, nice yıllar diliyorum” dedi.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nihat Karalar ise, “Aynı zamanda Kurucular Kurulu Üyesi olduğum Çorum Gazeteciler Cemiyeti’ne nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi 

GENEL KURULA DAVET


Çorum Gazeteciler Cemiyeti Olağan Genel Kurulu, 20 Şubat 2016 tarihinde yapılacak.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen, genel kurulun Cumartesi günü saat 10.00’da Turgut Özal İş Merkezi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirileceğini açıkladı.

Genel kurulda, Çorum Gazeteciler Cemiyeti’nin yönetim ve denetleme kurulu ile üst kurul delegelerinin seçimi yapılacak.

Basın camiasına birlik ve beraberlik çağrısında bulunan Cemiyet Başkanı Erzen, tüm üyelerini genel kurula katılmaya davet etti. 

Erzen, genel kurulun ardından geleneksel birlik ve beraberlik yemeği verileceğini de sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 17.02.2016 09:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.