Cep Group’tan VIP Transfer hizmeti

Turizm, sigorta ve gayrimenkul alanında üç ayrı şirketi çatısı altında toplayan Cep Group, bir ilke imza attı.

22 Ekim 2013 Salı 12:35
 Cep Group’tan VIP Transfer hizmeti


Turizm, sigorta ve gayrimenkul alanında üç ayrı şirketi çatısı altında toplayan Cep Group, bir ilke imza attı.

İnönü Caddesi’nde turizm, sigorta ve gayrımenkul hizmeti veren Cep Group Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çiçek, şirketin Cep Group bünyesinde faaliyet gösteren Yudum Turizm ile başta Türk Hava Yolları ve Pegasus olmak üzere bir çok hava yolu şirketinin uçuşlarıyla misafirlerine hizmet ettiğini söyledi.

Cep Group Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çiçek, Cep Turizm şirketlerinde umre, tatil paketleri, kültür turizmi, doğa turizmi ve kış turizmi organizasyonlarının yanı sıra Türk Hava Yolları ve Pegasus başta olmak üzere pek çok yabancı havayolu şirketinin uçak bileti satışını gerçekleştirdiklerini belirterek, “Sadece yaz sezonu içinde değil, 12 ay boyunca yurt içi-yurt dışı tatil paketleriyle sizler için geniş bir yelpaze sunuyoruz.” diye konuştu.


Çorum'da bir ilk

Cep Group turizm alanındaki hizmetlerine Merzifon Havaalanı'na VIP transferi ekledi.

Cep Group Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çiçek, hizmetin en kaliteli, en pratik, en hızlı ve en uygununu sunduklarını dile getirerek, "Mutluluğunuz mutluğumuzdur, bizimle dünyanın her yerine bir adım uzaktasınız. Çorum halkına en özel hizmeti vermek için bunun ilk adımı olan Vip hizmetimizle sizleri buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz. Transfer hizmetlerimizi haftanın her günü 7 gün 24 saat sunuyoruz. rezervasyonlarınızı almak,  profesyonel, üstün kalite ile hizmet vermek görevimiz.” dedi.







Son Güncelleme: 22.10.2013 12:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.