Ceritoğlu'ndan bayram mesajı

AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Ramazan ayı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

03 Temmuz 2016 Pazar 12:21
Ceritoğlu'ndan bayram mesajı

AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt,  Ramazan ayı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Ceritoğlu, yayınladığı mesajında; "Tüm inananları bir ve beraber kılan bin aydan daha hayırlı olan Ramazan ayını birlikte idrak ettik. Kuşkusuz Ramazan ayı rahmet, mağfiret ve bağışlanma ayıdır. Sevgi ve merhameti, yardımlaşmayı ve kardeşlik duygularını bu ayda büyütürüz.

Sevgi ve merhamet ayı olan bu ayda birbirimizi daha çok sevelim. Bu ayda affetmeyi yeniden öğrenelim. Bağışlamanın ne denli büyük bir erdem olduğunu insanlığa gösterelim. Kusurları, hataları örtmenin, birbirimizi daha iyi anlamanın büyük bir fazilet olduğunu unutmayalım.

Şiddet yerine sevgiyi inşa edelim. Cimrilik yerine cömertliği tercih edelim. Soframızı yoksullara açalım. Aç olanları doyuralım. Yetimlerin, öksüzlerin yüzünü güldürelim.  Engelli ve yaşlılarımızla, şehit yakınları ve gazilerimizle bir arada olalım. Birlik ve beraberliğimizi güçlendirerek yarınlara umutla bakalım.

Kardeşlik hukukunu geliştirmek, yardımlaşmayı artırmak insan olmanın, inanmanın bir gereğidir. Bunu yerine getirmek bir lütuf değil görevdir. Çünkü kardeşlik paylaşmayı gerektirir. “Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir” buyuruyor Peygamber Efendimiz. Bu inançla kendi yoksullarımızı unutmayalım. Filistin’i Somali’yi, Afrika’yı, dünyanın her neresinde aç ve açık bir insan var ise onları da unutmayalım.

Bu vesileyle tüm İslam âleminin Ramazan ayını kutluyor, ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış,huzur ve esenlik getirmesini Rabbimden temenni ediyorum.

Şehitlerimizi Rahmetle Gazilerimizi minnetle anıyorum." dedi

Son Güncelleme: 03.07.2016 12:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.