ÇESOB, 2 bin kişilik aşure dağıttı

Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) tarafından Muharrem ayı dolayısıyla 4 ayrı noktada...

03 Kasım 2014 Pazartesi 14:30
 ÇESOB, 2 bin kişilik aşure dağıttı


Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) tarafından Muharrem ayı dolayısıyla 4 ayrı noktada 2 bin kişiye aşure dağıtılarak, birlik ve beraberlik duyguları pekiştirildi.


Hürriyet Meydanı, Özdoğanlar Kavşağı, İskilipli Atıf Hoca Parkı ve Rüstem Eren Parkı’nda gerçekleştirilen aşure dağıtımına ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, ÇESOB Başkan Vekili Recep Gür, ÇESOB Yönetim Kurulu üyeleri Lütfi Barut ve Necmettin Uzun ile Taksiciler, Minibüsçüler ve Servisçiler Odası Başkanı Mehmet Gayretli, Ayakkabıcılar ve Kunduracılar Odası Başkanı Hasan Coşgun ve bazı Oda Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.


Yapılan dua sonrası açılan aşure kazanlarının ardından ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç kendi elleri ile vatandaşlara aşurelerden ikram etti. 


Birlik Başkanı Yalçın Kılıç, bu yıl ilk defa dağıttıkları aşure ikramını geleneksel hale getireceklerini ifade ederek, Aşure Günü’nün Muharrem ayının en kıymetli günü olduğunu kaydetti.


Aşureden tadan vatandaşlarda ÇESOB yöneticilerine teşekkür ederek, Başkan Yalçın Kılıç’ı bu duyarlı davranışından dolayı tebrik ettiler.



Son Güncelleme: 03.11.2014 14:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.