ÇESOB-Hem işbirliği

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Yalçın Kılıç, Başkan vekili Recep Gür...

15 Ocak 2015 Perşembe 12:10
 ÇESOB-Hem işbirliği


Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Yalçın Kılıç, Başkan vekili Recep Gür, Birlik Yönetim Kurulu Üyesi Marangozlar Odası Başkanı Ömer Akdağ,  ÇESOB çalışanlarından Erhan Burunsuz  Çorum Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında karşılıklı bilgi alış verişinde bulunuldu. Bundan sonraki çalışmalarda işbirliği içeresinde hareket edilmesi, üyelerinin ihtiyaç duyduğu her türlü kurs ve seminerlerde ortak hareket edilmesi, özellikle meslek edindirme kurslarına ağırlık verilmesi  noktasında mutabakata varıldı.

ÇESOB başkanı Yalçın Kılıç, tüm esnafın artık hijyen belgesi almalarının zorunluluk olduğunu ÇESOB  veya Halk Eğitimi Merkezi’ne bir adet kimlik fotokopileri ile birlikte başvurmalarını istedi.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Yasin Yetim ise,  Halk Eğitimi Merkezi olarak tüm Çorum esnafının yanında olduklarını, ihtiyaç duydukları her alanda kurs açacaklarını söyledi.









Son Güncelleme: 15.01.2015 12:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165