‘ÇESOB’ta değişime ihtiyaç var’

Başkan adayı Erdoğan Çerikçi, ÇESOB'ta yeni yüz ve güce ihtiyaç olduğunu açıkladı.

02 Mayıs 2022 Pazartesi 16:05
‘ÇESOB’ta değişime ihtiyaç var’

8 Mayıs 2022 tarihinde yapılacak olan Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği genel kurulda başkanlığa adaylığını açıklayan Çorum Yorgancılar, Çeyizlik Eşya, Perde İmal ve Satıcıları Odası Başkanı Erdoğan Çerikci, esnafın yanında olacak ve onlar için çalışacak yeni bir yüze ve güce ihtiyacı olduğunu savunarak, projeleri ile esnafın kalkınması için çalışmalar yapacaklarını söyledi.

YENİLİK ŞART, BİRLİK OLMA VAKTİ

Odalar arasından birlik ve beraberliği sağlayarak, esnafın sorunlarına ortak çözümler bulacaklarını belirten Çerikci, "Hepimizin amacı ilimizi kalkındırmak vatandaşa hizmet etmek ama öncelikle kardeş olmaktır. Birbirine küsmeden dostça geçinebilmektir. Ben ve ekibim öncelikle bu dayanışmaya, kardeşliğe ve dostluğa önem vereceğimize, daha sonra da ayrım gözetmeden ilimizdeki tüm esnafın sorunlarını çözeceğimizin sözünü veriyoruz. Biz büyük bir aileyiz. Adımıza ve ilimize yakışır bir şekilde bu görevin üstesinden başarı ile geleceğimizden eminiz. Yenilik şart. Vakit bir olma birlik olma zamanıdır. Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği başkan adayı olarak şahsıma güvenen yanımızda olan oda başkanlarına teşekkür ediyor bu kutsal görevde desteklerini bekliyoruz" dedi.

Çerikçi, Kargı Şoförler ve Nakliyeciler Oda Başkanı Orhan Camcı ile yönetim kurulu üyelerinin ÇESOB seçiminde şahsına verilen desteğe teşekkür etti.

Son Güncelleme: 02.05.2022 16:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
murat 2022-05-05 10:20:35

ÇESOB, ÇTSO aidat almaktan başka ne işe yarar bilen var mı?

banner165