Cevat Olçok’a 4 ödül birden

Belçika’nın başkenti Brüksel’de dünya genelinde başarı gösteren siyasi kampanyalar ödüllendirildi.

31 Mayıs 2017 Çarşamba 16:26
Cevat Olçok’a 4 ödül birden

Belçika’nın başkenti Brüksel’de dünya genelinde başarı gösteren siyasi kampanyalar ödüllendirildi.


Arter Reklam Sahibi hemşehrimiz Cevat Olçok ve ekibi 4 ödül birden aldı.
Yaygın basında yer alan habere göre, Kapital Medya Londra tarafından düzenlenen Polaris ödülleri sahiplerini buldu. Belçika’nın başkenti Brüksel’de gerçekleşen ödül törenine medya, iş dünyası ve bir çok alanda katılımcı ilgi gösterdi. Avrupa Siyasi Danışmanlar Derneği’nin (EAPC) 22’ncisi düzenlenen ödül töreninde siyasi kampanyalar ödüllendirildi.
HEMŞEHRİMİZ 4 ÖDÜL BİRDEN ALDI


Siyasi iletişimin oskarları olarak adlandırılan Polaris ödüllerine ise Arter, Açık Hava, Baskılı İşler, Basın İlanları ve Genel Kampanya dallarında ayrı ayrı ödüllere layık görülerek dünyanın en başarılı ajanslarından seçildi ve bir ilki gerçekleştirmiş olarak geceye damgasını vurdu. Ödülleri, Arter Ajans Başkanı Cevat Olçok, Siyasi İletişim ve Dijital Strateji Danışmanı Gökhan Yücel, Kreatif Direktör Yalçın Kayacan ve Strateji Danışmanı Ahmet Alper Koçak aldı. Avrupa Siyasi İletişim Danışmanları Derneği'nin (EAPC)'ın 22'ncisi düzenlenen törende ödül sonrası katılımcılar Arter'e tebriklerini iletti ve ödül töreni sona erdi.
CEVAT OLÇOK'TAN TEŞEKKÜR MESAJI


Arter Ajans Başkanı Cevat Olçok, Twitter hesabından yaptığı açıklamada; Bu başarı ustam, yoldaşım, dostum ve ağabeyim Erol Olçok sayesindedir. Bize güvenen Cumhurbaşkanımıza Başbakanımıza teşekkürler' dedi.

Son Güncelleme: 26.07.2018 01:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.