Ceviz envanter çalışması başladı

İskilip Kaymakamlığı’nın Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı’na sunduğu ve kabul görülen...

26 Temmuz 2015 Pazar 13:46
 Ceviz envanter çalışması başladı


İskilip Kaymakamlığı’nın Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı’na sunduğu ve kabul  görülen ‘Ceviz Envanter Çalışması’ projesi geçen hafta köy ve mahalle muhtarlarıyla yapılan tanıtım toplantısıyla başladı.


İskilip ceviz envanter çalışması arazi çalışmaları yüklenici firma Kılıç Mühendislik sahibi Orman Mühendisi Alaattin Kılıç tarafından yapılıyor.


Türkiye’de detaylı olarak yapılan ilk ceviz envanter çalışmasına Orman Mühendisi Alaattin Kılıç’ın yanı sıra İstarge’den Osman Çakır, İlçe Tarım Müdürlüğünden Görevli Ziraat Mühendisleri Mustafa Serdar Çorumlu ve Osman Sipahioğlu katıldı.


Envanter çalışmasında İskilip Merkez ve 64 köy ve parçaları tek tek taranırken ceviz sayısı, türü, aşı durumu, rakım gibi ayrıntılı bilgiler envanter karnesine not alınarak kayıt altına alınıyor.


Arazi çalışmalarında halkımıza ceviz envanter çalışması ile ilgili bilgi verilirken, ceviz ile ilgili tüm sorular da envanter çalışması ekibi tarafında uygulamalı olarak cevaplanmakta.


Ceviz envanter çalışması Eylül ayı ortasında bitirilip raporlanması hedeflenmekte.




Son Güncelleme: 26.07.2015 13:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.