Çevre Yolu muhalefetin gündeminde

Yeniden Refah Partisi Çorum Teşkilatları Çecre Yolu İlim Yayma Kavşağı için yetkililere uyarı ve hatırlatmada bulundu.

24 Temmuz 2022 Pazar 17:23
Çevre Yolu muhalefetin gündeminde

Yeniden Refah Partisi Çorum Teşkilatları, önceki gün Çevre Yolu  İlim Yayma Cemiyeti Kavşağı’nda anne ve kısının ölümüyle sonuçlanan feci kazaya dikkat çekerek, yöneticilere gerekli önlemlerin alınması hususunda uyarıda ve hatırlatmada bulundu.

İşte partiden yapılan o açıklama:

Geçmiş olduğumuz günlerde İlim Yayma kavşağı olarak adlandırılan bölgede meydana gelen trafik kazası neticesinde iki vatandaşımızın hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Bu elim kaza neticesinde hayatını kaybeden annemiz ve ablamıza Allah’tan rahmet acılı ve kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.

'DAHA KAÇ CAN?'

Öncelikli olarak acıdan kendine paye çıkarmak gibi bir gaye ile bu açıklamayı yapmadığımızı tüm halkımızın dikkatine sunmaktayız. Tarihin üzerimize yüklemiş olduğu görev sebebi ile bu açıklamaları yapmak zorunluluğumuz bulunmaktadır. Zira kendimize şu soruları sormaktan kendimizi alamıyoruz; Gerekli önlemlerin alınması için daha ne kadar canın yanması gerekmektedir.

BU SORULAR CEVABA MUHTAÇ

Bugüne kadar söz konusu kavşakta meydana gelen trafik kazalarında birçok can yaşamından koparılmış ve geride gözü yaşlı ailesi kalmıştır. Yaşanan trajik hadiselerin bizden uzakta olması mıdır, gerekli önlemlerin alınmasını engelleyen. Yahut yaşanan acı dolu deneyimlere temasımızın olmaması mıdır, göz ardı edilmesi buradaki trafik güvenliğinin. Bu soruların cevabını hepimiz gayet açık ve net olarak görmekte ve bilmekteyiz ki yöneticilerimizin üzerindeki atalet sebebiyle gereklilikleri göz ardı ederek başkaca yatırımlara kaynak ayırması ve bunlarla oyalanmasıdır.

'VATANDAŞIN CANI KAVŞAĞA DİKİLEN ŞEYDEN DAHA MI ÖNEMLİ?'

Yöneticilerimizin, her köşe başına kalıcılığı ve vatandaşa zerre yararı olmayan işlere ayırmış olduğu mesai ve bunlarla duymuş olduğu gurur, ne yazık ki vatandaşımızın güvenliği ve yaşam kalitesine geldiğinde yerini derin bir sessizliğe bırakmaktadır. Trafik kazasının meydana gelmiş bulunduğu kavşağın iki yüz metre gerisine gösteriş için dikilen şeye ayrılan ödenek ve mesai, neden vatandaşın güvenliğini sağlamak için bu kavşakta kullanılmamıştır?

YETKİLİLERE UYARI VE HATIRLATMA

Biliyoruz ki yaşam ötelenebilir, göz ardı edilebilir ve öncelik sırasında arka planda bırakılabilir nitelikte değildir. Bu sebeple; Hayatını kaybeden vatandaşlarımızın ailelerinin acılarını yüreklerimizde hissettiğimizi, kendilerinin daima yanında olduğumuzu bildirmekte, gerekli önlemlerin alınması noktasında yöneticilerimize uyarı ve hatırlatmalarda bulunmaktayız."

Son Güncelleme: 24.07.2022 17:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat 2022-07-27 08:02:44

İlim yayma kavşağıda binevler kavşağı gibi alt geçit yapılabilir. Ölümlü kazalar sıfıra iner.

Avatar
Alaca'lı 2022-07-24 21:59:57

Çorum da suriyeli çalıştıran pazarcılardan alışveriş yapıldığı sürece sıkıntı bitmez

Avatar
Alacalıya 2022-07-24 23:39:27

Pazarda ucuz çalışacak kimse bulamıyorlar

Avatar
emre 2022-07-26 19:29:48

heralde belli bir ölüm kotası var sayıyı doldurmayı bekliyorlar

Avatar
Çorumlu İbrahim 2022-07-26 23:05:20

Çorumlu 20 yıl boyunca AKP iktidarı ne istediyse verdi! İşte karşılığı bu! Uyan Çorumlu UYAN!