Çevre Yolu’nda hız limiti değişti

Çorum Çevre Yolu’nda Ortalama Hız İhlal Tespit Sistemi’ne geçilmesinin ardından hız limitleri yükseltildi.

11 Eylül 2022 Pazar 13:45
Çevre Yolu’nda hız limiti değişti

Çorum Çevre Yolu’nda hız limitleri yükseltildi.

Ankara Yolu girişi ile Samsun çıkışı arasın çift taraflı Ortalama Hız İhlal Tespit Sistemi’ne geçilmesinin kısa bir süre sonra hız limitleri artırıldı.

Trafik kazalarını azaltmak amacıyla kurulan ‘Ortalama Hız İhlal Tespit Sistemi’nde otomomobiller için 70 km olan hız limiti 82’ye, kamyonet, minibüs ve otobüsler için belirlenen 50 km. hız limiti 70’e, kamyon, tır gibi ağır vasıtalar için limit 60’a çıkarıldı.

Son Güncelleme: 11.09.2022 15:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2022-09-12 07:14:39

İskilip Kizilirmak ili harami aresı İskilip den Çoruma tali yoldan trafik verilmiş tali yoldan gelirken bu yolda kenarlara duvar örülmedigi sadece toprak at üste asfalt serili şekilde olduğu görülüyor. asfaltın ner iki yanlarına ducar örülmeli inşAllah bu tamirat çabucak biter

Avatar
ali düzgider 2022-09-14 11:11:13

hepsi boş.kamyon .tır sürücülerini psikoanalitik testen geçirmek gerekli. otobil sürücülerinin insan oldugunu öldürmeye kalkişmanın .çinayet olacagını .tırın büyük durmasının diğer araçlardan ustun haklara sahip olmadıgını anlatmak lazım