Ceylan: “Girişimcinin Yanındayız“

AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, hükümetin girişimcinin yanında ve destekçisi olduğunu belirterek, Türkiye'nin ekonomisi güçlü, huzuru ve sükuneti sağlamış, sürekli gelişen, büyüyen ve kalkınan bir ülke olması için çaba gösterdiklerini söyledi.

26 Ocak 2017 Perşembe 15:59
Ceylan: “Girişimcinin Yanındayız“

AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, hükümetin girişimcinin yanında ve destekçisi olduğunu belirterek, Türkiye'nin ekonomisi güçlü, huzuru ve sükuneti sağlamış, sürekli gelişen, büyüyen ve kalkınan bir ülke olması için çaba gösterdiklerini söyledi.



Milletvekili Ceylan, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu'nda devam eden girişimcilik kursunu ziyaret etti.

Kayıtlı İstihdamın Teşviki II Hibe Programı’nın, ‘Kayıtlı İstihdam İçin Ortak Fayda Diyalog ve İşbirliği Projesi’ kapsamında, ‘Girişimcilik Eğitimi” düzenlendi.

Çorum TSO Meclis Salonu’nda 24 – 27 Ocak 2017 tarihleri arasında düzenlenen eğitimi Kamu Danışmanlık Şirketi Proje Eğitim Sorumlusu Eşref Burçin Özsaçmacı veriyor.

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret eden Milletvekili Ceylan, burada girişimcilik kursuna katılan gençlerle sohbet etti.



Girişimcilik kursuna katılan kursiyerlerle tek tek tanışan ve hangi alanda iş yapmak istediklerini soran Ceylan, "yaptığınız işi severek, isteyerek yapın. İşinize asla hile katmayın, dürüst olun, müşteri memnuniyetine önem verin, kendinizi sürekli geliştin. Hangi işi yaparsanız yapın birden bire köşeyi dönmek olmuyor. Sindire sindire, emin adımlarla büyüye büyüye istediğiniz hedeflere ulaşacaksınız" şeklinde tavsiyelerde bulundu.

Gençlere işyerlerini erken açmalarını ve geç kapatmalarını öneren Ceylan, "sabahın erken saatlerinde nasibiniz açık olur. İşyerinizi kesinlikle geç saatlerde açmayın. İşinize dört elle sarılın. Yaptığınız işin hakkını verin" dedi.

Yeni iş kuracak olan girişimci gençlerin her zaman yanında olduklarını vurgulayan Ceylan, "herhangi bir sorunla karşılaştığınızda haberim olsun. Sizlere yardımcı olmak bizim temel görevimiz" diye konuştu.



"15 TEMMUZ'U UNUTMAYIN, KARDEŞLİK RUHUNU PEKİŞTİRELİM"

15 Temmuz'da hain FETÖ'nün darbe girişimi ile büyük bir tehlikenin eşiğinden dönen Türkiye'nin daha fazla birliğe, kardeşliğe, barışa ihtiyacının olduğunu dile getiren Ceylan, "Hangi işi yaparsanız yapın ülkenin birliği ve dirliği olmadığı müddetçe başarılı olamazsınız. Ülkemizin birliği ve bütünlüğü herşeyin ötesindedir. Kargaşa ve kaos ortamında hiçbir işte başarı sağlayamazsınız. Bu nedenle 15 Temmuz'u asla unutmayacağız. Bu olaydan ders çıkartarak birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi daha çok pekiştirip, kenetleneceğiz. Seçimler geldiğinde sandığa gidin, hür iradenizle oyunuzu kullanın. Hangi partiye oy verirseniz verin, ama sandıktan çıktıktan sonra ülkenize, birliğinize, demokrasiye, milli iradeye sahip çıkın. Sandıktan çıkan sonuçlara herkes razı olmalıdır. Hep birlikte ülkemizi aydınlık yarınlara taşımak için çaba göstermeliyiz" ifadesini kullandı.


Son Güncelleme: 26.01.2017 16:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.