Ceylan, Muhtarların Sorunlarını Dinledi

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, köylerin refah seviyesini yükseltmek için yoğun bir çaba içerisinde olduklarını söyledi.

17 Şubat 2016 Çarşamba 16:10
Ceylan, Muhtarların Sorunlarını Dinledi

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, köylerin refah seviyesini yükseltmek için yoğun bir çaba içerisinde olduklarını söyledi.

Yapılan açıklamaya göre, AK Parti Çorum Milletvekili, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, her fırsatta muhtarlarla görüşmeye, sorunları yerinde tespit etmeye ve köylerin sorunlarının çözümü noktasında girişimlerde bulunmaya devam ediyor.

Çorum Merkez Paşaköy'de muhtarlarla istişare toplantısı düzenlendi.

Toplantıya; Milletvekili Ceylan'ın yanı sıra; AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Çorum Merkez Köy Muhtarları Derneği Başkanı Zeki Oral, çok sayıda köyün muhtarı ile köylüler katıldı.

Muhtarlara yapılan hizmetler ve geleceğe yönelik plan ve projeler hakkında bilgiler veren Milletvekili Ceylan, muhtarların da sorunlarını ve taleplerini aldı.

Temel amaçlarının köylerin refah seviyesini yükselmek, şehirde ne varsa köyde de o hizmetlerin olmasını sağlamak, tarım ve hayvancılıkta üretimi, verimliliği, çeşitliliği artırmak, modern tarım ve hayvancılığa geçişi kolaylaştırmak olduğunu anlatan Ceylan, muhtarları ve köylüleri birlik ve beraberlik içinde hareket etmeye davet etti.

Çorum'u tüm renkleri ile birlikte kucakladıklarını, birlik ve beraberliğe, kardeşliğe önem verdiklerini dile getiren Ceylan, "çözülemeyecek hiçbir sorun yok. Yol da yapılır, su da getirilir, her türlü istek ve talepleriniz karşılanır. Sizler yeter ki birlik ve beraberliğinizi bozacak, kardeşliğimizi zedeleyecek durumlara fırsat vermeyin. Birbirimize her zaman hoşgörülü, saygılı olalım. Başka bir Türkiye, başka bir Çorum yok. Ülkemize, memleketimize sahip çıkalım. Parçalanmaya, bölünmeye fırsat vermeyelim" dedi.

Son Güncelleme: 17.02.2016 16:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.