Ceylan, Uğurludağlılarla buluştu

AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Ankara'da düzenlenen "Uğurludağlılar Gecesi"ne katıldı.

09 Nisan 2017 Pazar 12:28
Ceylan, Uğurludağlılarla buluştu

AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Ankara'da düzenlenen "Uğurludağlılar Gecesi"ne katıldı.

Milletvekili Ceylan, beraberinde İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya ile birlikte Ankara'da düzenlenen ve Çorum İli Uğurludağ İlçesi Belediyesi ve Köy Dernekleri Platformu tarafından organize edilen istişare toplantısında Uğurludağlılarla buluştu.


Toplantıya; Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun, AK Parti Uğurludağ İlçe Başkanı Yakup Torun, Platform Başkanı Yaşar Karakuş ile çok sayıda Uğurludağlı katıldı. 

Ceylan, Ankara'da ikamet eden Uğurludağlılarla sohbet ederek, onların sorun ve taleplerini dinledi.

İstişare toplantısında bir konuşma yapan Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Uğurludağ ve bölgesinin sorunlarını çok iyi bildiğini, sorunların çözümü için çaba gösterdiklerini, Uğurludağ'ın AK Parti hükümetleri döneminde hizmet açısından üzerine düşen payı fazlasıyla aldığını, bundan sonra da elbirliği ile hizmet etmeye devam edeceklerini anlatarak, "Uğurludağ'ı büyütmekte, geliştirmekte kararlıyız. İl Genel Meclisi Başkanımız da aramızda. Birlikte Uğurludağ için neler yapılması gerekiyorsa onun üzerinde çalışıyoruz. Kaymakamlıkla, Belediye ile, AK Parti Teşkilatı ile istişare halinde, Çorum Valiliği, İl Özel İdaresi ve diğer kurumların da desteği ile sorunları ortadan kaldırmak, ilçeyi geleceğe hazırlamak için gece gündüz çaba gösteriyoruz. Bunu yapmak bizim temel görevimiz. Herhangi bir sorununuz, talebiniz olursa hizmet kapım, gönül kapım sizlere sonuna kadar açık" dedi.


Ceylan, 16 Nisan'da yapılacak referandum hakkında da açıklamalarda bulunarak, süreçle ilgili bilgi verdi. 

Milletvekili Ceylan, Türkiye'nin hedeflerine ancak ve ancak güçlü bir demokrasi, güçlü bir meclis ile ulaşabileceğini, Cumhurbaşkanlı Hükümet Sistemi ile birlikte Türkiye'nin aydınlık yarınlara daha emin adımlarla ve daha hızlı koşacağını ifade etti.



Genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla, erkeğiyle, esnafıyla, tüccarıyla, köylüsüyle, memuruyla, işçisiyle, engellisiyle toplumun tüm kesimlerinin yüzünü güldürecek, milli birlik ve beraberliği pekiştirecek kararlara, projelere imza atacaklarını vurgulayan Ceylan, referandumun getireceği değişiklerin güçlü bir ülkenin kapısını aralayacağını dile getirdi. 

Meselenin parti meselesi değil, ülke meselesi olduğunun altını çizen Ceylan, seçmenleri "Evet" tercihi ile bu kutlu yürüyüşe katkı vermeye davet etti.

 

Son Güncelleme: 30.07.2018 01:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.