Ceylan'dan spora iyi haberler

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’dan Çorum spor yatırımlarına iyi haberler.

28 Şubat 2017 Salı 09:59
Ceylan'dan spora iyi haberler

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’dan Çorum spor yatırımlarına iyi haberler.

Ceylan, Olimpik Yüzme havuzuna Uluslararası yarışmalara uygun skorbord ve ilçelerin büyük bir bölümünün sahalarına ışıklandırma yapılacağı bilgisi geldi.


Ahmet Sami Ceylan, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Faruk Özçelik, Müsteşar Yardımcısı Kamuran Özden ve Spor Toto Genel Müdürü Mehmet Muhammet Kasapoğlu’nu ziyaret etti. Ziyaret sırasında Ceylan, Çorum’daki spor tesislerinin ihtiyaçları konusunda taleplerde bulundu.


Ceylan geçtiğimiz günlerde ziyaret ettiği Olimpik Yüzme Havuzu’nun skorbort eksiğinin giderilmesini öncelikli olarak talep etti. Uluslararası yarışmalarda kullanılan ve 300 bin lira maliyetli olan skorbordun alınması konusunda olumlu cevap alan Ceylan yaz döneminde ilçeler içinde taleplerini iletti.


Bu talepler Uğurludağ İlçe sahasına tribün yapılması ve ışıklandırılması, İskilip ilçe sahasının zemininin sentetik çime çevrilmesi ve ışıklandırılması, Oğuzlar ve Bayat ilçe sahalarının ışıklandırılması, Dodurga’ya 250 kişilik spor salonu yapılması ve Bayat’a Gençlik Merkezi yapılması.


Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Faruk Özçelik ve beraberindekiler bu taleplere olumlu cevap verdiler ve önümüzdeki ay içinde yapılacak değerlendirme ve planlamaların ardından bu çalışmaların yaz ayında tamamlanarak tesislerin halkın kullanımını açılacağını belirttiler.


Ahmet Sami Ceylan, her alanda olduğu gibi spor tesisleri konusunda da Çorum’u Türkiye standartlarına getirmeyi hedeflediklerini ve bu çalışmaların ara vermeden devam edeceğini söyledi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar ve diğer yetkililerine ilgileri ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.



Son Güncelleme: 28.02.2017 15:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165