ÇFK, Dodurga’yı fotoğrafladı

Çorum Fotoğraf Kulübü Derneği (ÇFK) üyeleri Çorum’un şirin ilçelerinden Dodurga’yı fotoğrafladı.

26 Eylül 2016 Pazartesi 14:14
ÇFK, Dodurga’yı fotoğrafladı

Çorum Fotoğraf Kulübü Derneği (ÇFK) üyeleri Çorum’un şirin ilçelerinden Dodurga’yı fotoğrafladı. Belediye Başkanı Mustafa Aydın’ın daveti ile ilçeye giden fotoğrafçılar, çektikleri fotoğraflarla Dodurga ile ilgili geniş bir fotoğraf arşivi oluşturdu. Çekilen fotoğraflar, Dodurga’nın tanıtımında kullanılmak üzere Belediye Başkanı Mustafa Aydın’a teslim edildi.

ÇFK tarafından açılan fotoğraf kurslarına katılan ve sonrasında fotoğraf sanatına ilgi duyarak kendini geliştiren isimlerden oluşan grup, gün boyu Dodurga’yı karış karış gezerek tam ilçeyi fotoğraf karelerine yansıttı. Dodurga Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Behlül İnce ve tüm belediye personelinin yakın ilgisini eksik etmediği fotoğraf sanatçıları başta Belediye Başkanı Mustafa Aydın olmak üzere tüm personele teşekkür etti.

Aydın: İlçemizi dünyaya tanıtmak istiyoruz

Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, Dodurga’nın Çorum’un en küçük ilçeleri arasında yer aldığını, bu şirin ilçenin tanınması gereken pek çok özelliği olduğunu ancak bu zamana kadar yeteri kadar tanıtamadıklarını söyledi. ÇFK yöneticileri ile yaptığı görüşme ile fotoğraf sanatçılarını ilçelerine davet ettiğini kaydeden Aydın, çekilen fotoğrafların ilçesinin tanıtımına katlı sağlayacağına inandığını söyledi. Dodurga’nın endemik bitki örtüsüne sahip olduğunu ve son yıllarda aromatik bitki yetiştiriciliği ile çok farklı bir alana yöneldiğinin altını çizen Aydın, “Biz bir yandan yaptığımız belediyecilik hizmetleri ile Dodurga’ya her şeyin en iyisini getirmeye çalışıyoruz. Memleketimize, insanlarımıza verdiğimiz sözleri gerçekleştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Biz, insan odaklı çalışan bir belediyeyiz. Hemşehrilerimizin desteği ve duası ile inşallah verdiğimiz tüm sözleri yerine getireceğiz. İlçemiz çok sayıda özelliği ile bilim adamlarının, turizmcilerin, akademisyenlerin ilgisini çeken bir şehir. Bu özellikleriyle yerli ve yabancı turistlerin ilgisini de çekebilecek şirin bir ilçe.” diye konuştu.

Aydın’dan yakın ilgi

Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, ilçeyi fotoğraflamak üzere şehre gelen ÇFK üyeleriyle yakından ilgilendi. İlçesi hakkında fotoğraf sanatçılarına bilgiler veren Mustafa Aydın, ziyaretçilerine meşhur oğlak kebabı ikram etti. Dodurga’ya özgü çilek ve pirinç de ikram eden Mustafa Aydın, çekilen fotoğrafların ilçeleri için önemli bir arşiv özelliği kazanacağını vurguladı.

ÇFK Başkanı Akman’dan Mustafa Aydın’a teşekkür

Çorum Fotoğraf Kulübü Derneği (ÇFK) Başkanı Atakan Akman, Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın’a kendilerine gösterdiği yakın ilgi ve fotoğraf sanatına gösterdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Mustafa Aydın’ın daveti üzerine gittikleri Dodurga’da çok güzel fotoğraf kareleri yakaladıklarını belirten Atakan Akman, “İnşallah çektiğimiz fotoğraflar, Dodurga ilçemizin tanıtımında faydalı olacaktır. Elimizden geldiği kadar arkadaşlarımızla birlikte Dodurga’ya sonbahar mevsiminde çekilebilecek fotoğrafları çektik. Dodurga, fotoğraf sanatçıları için mümbit bir yer. İnşallah diğer mevsimlerde de Dodurga fotoğraflarını çekip Dodurga Belediyesi arşivine armağan edeceğiz” diye konuştu.


 

 

Son Güncelleme: 09.08.2018 01:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gezgin 2016-09-26 18:17:34

abi adamlar ne geziyo yaa. bazen çok imreniyorum walla..

Avatar
MUSTAFA AYKAÇ 2016-09-26 21:24:26

ÇOK GÜZEL OLDU DODURGAMIZI TANITMAK BAŞKA İLLERE VE İLÇELERE İYİ OLUR İŞALLAH BAŞKANIMIZ VE EKİBİNE TEŞEKKÜRLER