ÇFK ikinci kursa başlıyor

Çorum Fotoğraf Kulübü (ÇFK) ile Çorum Halk Eğitim Merkezi (HEM) işbirliğinde...

15 Temmuz 2015 Çarşamba 12:19
 ÇFK ikinci kursa başlıyor


Çorum Fotoğraf Kulübü (ÇFK) ile Çorum Halk Eğitim Merkezi (HEM) işbirliğinde düzenlenen ‘Temel Fotoğrafçılık Eğitimi’nin ikincisi açılacak.


Çorum’da fotoğraf severler ile bu alanda çalışan kişi ve kuruşları, sosyal, kültürel ve sanatsal etkinliklerle bir araya getirmek, fotoğrafı sevdirmek ve fotoğraf sanatını yaygınlaştırmak ve Çorum’un tanıtımını yapmak amacıyla kurulan ÇFK, etkinliklerini sürdürüyor. 


Yapılan açıklamaya göre, HEM işbirliğinde geçen ay başlatılan fotoğraf kursuna gösterilen yoğun ilgi ve gelen talepler üzerine yeni bir kurs açmaya hazırlanan ÇFK, Kasım ayında açılması planlanan ikinci kurs için talep toplamaya başladı.


ÇFK Başkanı Atakan Akman ve kulübün basın sözcüsü Fatoş Aykaç, HEM Müdürü Fuat Bal'ı ziyaret ederek, hem yeni göreve başlayan Bal'ı tebrik etti hem de ikinci fotoğrafçılık kursu başvuru yaptı.


Geçen ay başlayan fotoğrafçılık kursunun yoğun ilgi gördüğünü ifade eden Akman, "HEM işbirliğinde Haziran ayında açılan fotoğrafçılık kursunda şuanda yaklaşık 40 kursiyerimiz temel fotoğraf eğitimi alıyor. Kurs gösterilen yoğun ilgi ve gelen talepler üzerine ikinci bir kurs açmak istiyoruz. HEM güvencesinde açtığımız ilk kursumuz başarıyla devam ediyor. Bu konuda bize gösterdiğiniz ilgi dolayısıyla fotoğraf severler adına sizlere teşekkür ederim. İkinci kursumuzu da, halen devam eden kursumuz bittikten sonra açmayı düşünüyoruz. Bu konuda önceki kursta olduğu gibi desteklerinizi esirgemeyeceğinize inanıyorum. Yeni görevinizde de sizlere başarılar diliyorum" diye konuştu.


HEM Müdürü Fuat Bal da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ÇFK yönetimine teşekkür etti. Göreve yeni başladığını ve çok aktif olan HEM'in başarılı çalışmalarını daha da ileri taşıyacağını belirten Bal, birçok alanda kurs verdiklerini söyledi.


Fotoğrafçılık kursunun da ilgi gören eğitimlerden biri olduğuna dikkati çeken Bal, ikinci kursun açılması için de gerekli katkıyı yapmaya hazır olduklarını kaydetti.


Kasım ayında başlaması planlanan ikinci Temel Fotoğrafçılık Eğitimi'ne katılmak isteyenler, www.corumfk.com adresi ile 0 532 715 17 87 (Atakan Akman), 0 537 794 14 92 (Ahmet Yazıcı) ile 0 530 566 88 22 (Doğan Boduç) numaralı telefonları arayarak müracaat edip, bilgi alabilecekler.




Son Güncelleme: 15.07.2015 12:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.