ÇFK'nın Photoshop kursu başlıyor

Çorum Fotoğraf Kulübü tarafından düzenlenen photoshop kursunun 4 Ağustos günü başlayacağı bildirildi.

27 Temmuz 2015 Pazartesi 17:23
 ÇFK'nın Photoshop kursu başlıyor


Çorum Fotoğraf Kulübü tarafından düzenlenen photoshop kursunun 4 Ağustos günü başlayacağı bildirildi.


Çorum Fotoğraf Kulübü Basın Sözcüsü Fatoş Aykaç yaptığı açıklamada, Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle açtıkları "Temel Fotoğrafçılık Eğitimi"nin devam ettiğini, şimdi de fotoğrafla uğraşanların vazgeçilmezi Photoshop kursunu başlatacaklarını söyledi.


Aykaç, "Photoshop kursunda, photoshop arayüzü, çözünürlük ve resim boyutlandırma, renk düzenlemeleri, fotoğraf arka planını değiştirme, fotoğraf üzerine yazı yapmak gibi bir çok konuda, alanında uzman ekipler tarafından eğitim verilecek. Kurs Salı ve Perşembe günleri saat 18-30, 20.30 saatleri arasında yapılacak ve toplam 4 hafta sürecek. Kursiyerler bu eğitim tamamladığında fotoğraflar üzerinde kolaylıkla düzenlemelerini yapabilir duruma gelecek ve  kurs sonunda kursiyerlere "Katılım Belgesi" verilecek."dedi.


Photoshop kursuna kayıtların devam ettiğini ifade eden Aykaç, "kursa katılmak ya da bilgi almak isteyenlerin www.corumfk.com adresinden, ÇFK’nın facebook sayfasından ve 0532 715 17 87 (Atakan Akman) ile 0537 794 14 92 (Ahmet Yazıcı) numaralı telefonları arayabileceklerini kaydetti."




Son Güncelleme: 27.07.2015 17:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.