CHP Meclis’i terk etti

Belediye Meclisi’nin bugün yapılan oturumunda, toplantıya katılan AK Partili Meclis Üyesi Reşit Keleş'in ismi okununca, CHP Belediye Meclis Grubu toplantıyı terk etti.

08 Kasım 2019 Cuma 14:50
CHP Meclis’i terk etti

Belediye Meclisi’nin bugün yapılan oturumunda, CHP Belediye Meclis Grubu toplantıyı terk etti.
Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’ın başkanlığında yapılan Belediye Meclisi Kasım ayı olağan toplantısının açılış-yoklama bölümünde, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Reşit Keleş’in ismi okununca CHP’li üyeler elleriyle sıralara vurarak ayağa kalktı.

CHP Meclis Grup Başkanı Tuncay Yılmaz, meclis toplantısını kesintiye uğratmamak için oturumu terk ettiklerini, basın açıklamasını belediye önünde yapacaklarını açıkladı.
Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın da, Belediye Meclis Üyesi Reşit Keleş’in paylaşımını kendisinin de kabul etmediğini, mecliste grubu bulunan siyasi parti temsilcilerinin gereken kınama açıklamalarını yaptıklarını, CHP’nin de konuyu yargıya taşıdığını söyledi. Aşgın, Belediye Meclisi’nin terkedilmesini CHP’nin demokratik anlayışına bıraktığını belirterek, gündemde şehrin geleceğini ilgilendiren önemli konular bulunduğunu hatırlattı.

Geçtiğimiz aylarda sosyal medya paylaşımı nedeniyle tepkileri üzerine çeken AK Parti Meclis Üyesi Reşit Keleş de, söz isteyerek hem belediye meclisinden hem de Çorum halkından tekrar özür diledi.

BAŞKAN GÜL DAĞITTI

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Belediye Meclis toplantısı öncesinde meclis üyeleri ve basın mensuplarına Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed(SAV) dünyayı şereflendirmelerinin 1448. yıl dönümü nedeniyle gül hediye etti.

Son Güncelleme: 11.11.2019 13:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Suat 2019-11-08 14:58:05

Keleş hangi özelliğinden Meclis üyesi oldu . Özür kabul görmemiş

Avatar
keles görevden atilmalidir. 2019-11-08 15:55:11

Bu kelesi Belediye meclis üyeliğinden atmadan Bütün CHP li meclis üyeleri toplantıları protesto etmeliler,birraz tutarlı davranmalılar,sonu nereye varırsa varsın KELES mecliste kalmamaliidir.

Avatar
abdullah 2019-11-08 17:09:38

meclis üyesi seçerken Liyakata dikkat etmezsen olacağı budur. Ak parti maalesef bu konuları önemsemiyor.

Avatar
Aallii 2019-11-08 23:16:09

Halil ibrahim aşgın ali diye yola çıktı ama hiç uymadı adalet a ile liyakati l ile istişareyi i ile ali idi ama ne adalet ne liyakat nede istişare yaptı hep birilerinin koluna girdi resim çektirdi boş bi adam mış

Avatar
Lütfen biraz tavır 2019-11-08 19:40:08

Sayın belediye başkanı kendisine yersiz birçok eleştiride bulunan Tuncay’a Gül veriyor.. biraz tavır abi ya.. yani biraz duruş biraz tavır koymak gerek ortaya.. Gül dağıtmak güzel de , bence hakedene :((

banner165