CHP, 'Umudumuz 2019 seçimleri'

Cumhuriyet Halk Partisi’nde bayramlaşma töreni bayramın ikinci günü gerçekleştirildi. Bayramlaşma töreninde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı ‘Adalet’ yürüyüşü gündem konusu oldu.

28 Haziran 2017 Çarşamba 12:34
CHP, 'Umudumuz 2019 seçimleri'

Cumhuriyet Halk Partisi’nde bayramlaşma töreni bayramın ikinci günü gerçekleştirildi. Bayramlaşma töreninde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı ‘Adalet’ yürüyüşü gündem konusu oldu.


Parti binasında gerçekleştirilen bayramlaşma törenine CHP Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Tufan Köse, CHP İl Başkanı Hasan Suvacı, CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere ve çok sayıda partili katıldı.


SULUDERE; ‘BURUK BİR BAYRAM GEÇİRİYORUZ’


Adaletin, saygının, hoşgörünün ve her türlü kötülüğün yok olduğu, barışın hüküm olduğu nice bayramlar dileyen CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere, bu bayram buruk bir bayram geçirdiklerini belirterek; “Bu bayramda ne yazık ki içimiz buruk yaşıyoruz. Çünkü yüzbinlerce yurttaşımız adalet bekliyor. Adaletin toplumsal varlığımızın temel nedenidir. Adaletin temeli eşitlik, özgürlük ve başkalarının haklarına duyulan saygıdır.” dedi


SUVACI; ‘KILIÇDAROĞLU KENDİ GELECEĞİ İÇİN YÜRÜMÜYOR’


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendisi için yollara düşmediğini belirten CHP İl Başkanı Hasan Suvacı, bunun 80 milyon vatandaşın iyi düşünmesi gerektiğini belirterek; “Bu bayram buruk bir bayram geçiriyoruz. Genel başkanımız bayramını yollarda vatandaşlarımızla kutlamaktadır. Yollara niçin düştü acaba? Kendi geleceği, kendi ikbali için yürümüyor. Bunun 80 milyon vatandaşın iyi düşünmesi lazım. Kendisine adalet istediği için dolaşmıyor. Türkiye Cumhuriyeti Devleti hukuk devleti olmaktan ayrılmasın, bütün millet hukuk içinde yaşasın ve memlekette huzur, güven olsun bizde huzurlu ve güvenli memlekette çalışalım istiyoruz.” diye konuştu


KÖSE; ‘ADALET OLMAZSA HUZUR VE BARIŞ OLMAZ’


CHP Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Tufan Köse de konuşmasında Adalet yürüyüşüne değinerek; “Adalet olmazsa huzur ve barış olmaz. Bir milleti bir arada tutamazsınız.” dedi


Türkiye’nin en büyük özleminin adalet olduğunu belirten Köse, bütün ümitlerinin 2019 yılında yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler olduğunu söyledi. 2019 yılında yapılacak seçimlerde ‘Adalet’ temalı yürüyüş gibi eylemlerle hazırlanacaklarını dile getiren Köse,  Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerinde tersine gidişi durdurmak istediklerini ifade etti.


Son Güncelleme: 28.06.2017 12:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.