CHP’den gayrete teşekkür

CHP Belediye Meclisi Gurubu Başkanı Tuncay Yılmaz, Koçhisar Barajı suyunu Çorum'a kavuşturan paydaşlara teşekkür etti.

25 Aralık 2021 Cumartesi 20:51
CHP’den gayrete teşekkür

Çorum’un içme suyu ihtiyacının karşılanmasında önemli bir proje olan Koçhisar Barajı İsale Hattı’nın tamamlanarak arıtma tesisine su verilmeye başlanması ana muhalefetten de teşekkür aldı.

CHP Belediye Meclisi Gurubu Başkanı Tuncay Yılmaz, Koçhisar Barajı’ndan ilk suyun Çorum’a ulaştırılmasını sevinerek öğrendiklerini belirterek, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Başkan Yardımcısı Alper Zahir, DSİ ve emeği geçen tüm paydaşlara teşekkür etti.

'Teşekkür ediyoruz ve alkışlıyoruz' diyen Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şeu ifadelere yer verdi; “Koçhisar Baraj’ından ilimize bugün ilk suyun verilişini yerel basından sevinerek öğrendik. Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis Gurubu olarak projenin başlangıcından beri takip etmekte ve meclis çalışmalarında zaman zaman bu konuda söz alarak projenin önemi konusunda bilgiler paylaşmıştık. Başta DSİ çalışanları olmak üzere projeyi başından beri takip eden Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın beye ve bu projede çok emeği olduğunu bildiğimiz Başkan Yardımcısı Alper Zahir beye, yapımcı firmaya ve emek veren tüm paydaşlara çok teşekkür ederiz . Çorumumuza hayırlı olsun. bu vesile ile hemşerilerimizi su tasarrufu konusunda gerekli hassasiyeti göstermeye davet ediyor ve saygılar sunuyoruz.”ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 26.12.2021 12:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Teşekkür ederiz başkana 2021-12-26 18:54:21

Hep muhalif olunmamalı. Güzele güzel demeyi öğrenin. Yıllar önce su işi çözülmeliydi. Geç de olsa kurtulduk. Çok şükür

Avatar
Bilakis 2021-12-28 09:25:35

Tuncay bey kibarlığınız gayet hoş.Size oy vermemiş biri olarak söylüyorum.Ama inanın keşke dedim son iki dönemdir.Üçncü de demem biliniz.Anlamışsonızdır...Başarılar iş yapanların olsun inşAllah dilerim.