CHP’den greyder açıklaması

Oğuzlar Belediyesi’ne hizmet amaçlı hibe ettiği iddia edilen iş makinesinin geri alınmasına tepkiler artarken, CHP'den açıklama geldi.

08 Ağustos 2019 Perşembe 15:14
CHP’den greyder açıklaması

Oğuzlar Belediyesi’ne hizmet amaçlı hibe ettiği iddia edilen iş makinesinin geri alınmasına tepkiler artarken, muhatap CHP İl Başkanlığı konuya ilişkin yeni bir açıklama geldi.

CHP İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “2017 Yılında Dönemin Belediye Başkanı Orhan Ateş Bey’in girişimleriyle Aşdavul Beldesi ile Oğuzlar Belediyesi’nin yol yapımı ve destek amaçlı olarak gönderilen aracın Sarıyer Belediyesi yetkililerince geri alınmasıyla ilgili kamu oyunda yanlış, kirli ve amacını aşan eleştiriler üzerine bu açıklamayı yapmayı lüzum duyduk. Yasal olarak hibe edilen araç geri alınamaz. Söz konusu araç Sarıyer Belediyesi ile kardeş belediye olduğumuz için geçici olarak tarafımıza verildi ve tekrar sahibi olan Sarıyer Belediyesince geri alındı. Bu olay üzerine ortalığı velveleye verenlerle aracın geldiğinde hurdayı mı getirdiniz diyenler aynı kişilerdir. Araç geldiğinde bir hayırlı olsunu diyemeyenlerin araç giderken yaptıkları sadece siyasi şovdur. Ancak tarih bu şovu yapanları değil, 2014-2019 yılları arasında Oğuzlar’ı CHP’li belediye aldı, Oğuzlar’a bu dönemde çivi çaktırmayacağız ki burnu sürtsün siyaseti yapanları kara bir leke olarak hatırlayacak.” denildi.

Son Güncelleme: 08.08.2019 15:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Siyasetin belası versin 2019-08-08 16:10:11

Her türlü yıkıcı siyaseti kim yapıyorsa Allah belasını versin. Siyasetin zaten kendisi batmış...