CHP’den panel

CHP 39. Çorum Olayları Anma Paneli düzenliyor.

01 Temmuz 2019 Pazartesi 15:19
CHP’den panel

Cumhuriyet Halk Partisi Teşkilatları Çorum Olayları’nın yıldönümünde 39. Çorum Olayları Anma Paneli düzenliyor.

CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, yaptığı açıklamada, Çorum’un dünyanın ilk barış antlaşması olan Kadeş’i yapan tarihi bir kent olduğunu hatırlatarak, şöyle dedi: “Dünyanın ilk barış anlaşmasını yaptığı bu kentte 1980 yılında yaşanan kan ve gözyaşı günleri hepimizin ortak acısıdır.

Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak uluslar arası karanlık güçleri ülkemizdeki demokratik gelişmeyi

Boğmak, toplumsal barışımızı bozmak için ilimizdeki sergilediği bu kanlı ve karanlık olayların bütün boyutlarda aydınlatılmasını ve bir daha bu tür provokasyonlar olmaması için halkımızın bilinçlendirilmesini istiyoruz.

Bu amaçla yapmış olduğumuz panele Çorum olaylarında gazetecilik yapmış olan Sözcü Gazetesi temsilcisi Sayın Saygı Öztürk ve olaylarda esir muamelesi gören ve ağır işkenceye tabi tutulan partimiz Avukatı Sadık Eral, Çorum halkının tanıdığı, sevdiği 16.Dönem Milletvekili Sayın Adnan Türkoğlu’nu konuşmacı olarak davet ettik.

Geleceğimizin aydınlık kalması için faydalı olmasını dilediğimiz panele tüm halkımız davetlidir.”

39. Çorum Olayları Anma Paneli 3 Temmuz 2019 Çarşamba günü saat 19.00’da Devlet Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.