CHP’den şehit ailesine taziye

CHP İl yöneticileri Afrin şehidimizin ailesine taziye ziyaretinde bulundu. CHP Merkez ilçe yönetimi ise muhtarları dinledi

07 Şubat 2018 Çarşamba 18:23
CHP’den şehit ailesine taziye

CHP İl Başkanı Ali Rıza Suledere ve parti yöneticileri Suriye’nin kuzeyindeki Şeyh Horoz bölgesinde terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen saldırı sonucu isabet alan tankta bulunan 26 yaşındaki Tankçı Uzman Onbaşı Halil İbrahim Aygül’ün ailesine taziye ziyaretinde bulundular.

Yapılan açıklamaya göre, geçtiğimiz hafta içeresinde Zeytin Dalı Harekatı ile Suriye’ye giren Türk ordusunun Çorumlu neferi Halil İbrahim Aygül, hain saldırı sonucu isabet alan tankta şehit olan 5 askerden birisiydi. Şehit askerin ailesini evinde ziyaret ederek yalnız bırakmayan ve acılarını paylaşan CHP yöneticileri, aileye taziyede bulundu. Taziyede şehit askerin ruhuna dualar okundu.

CHP İl Başkanı Ali Rıza Suludere ziyaretle ilgili şöyle dedi; “CHP il örgütü olarak şehit ailemizin acısını paylaştık, vatan toprağı kutsaldır, askerimiz en yüce olan şehitlik mertebesine erişmiştir. Aileye sabır diledik ve şehidimize Allah’tan rahmet diledik, Mehmetçikler var olduğu sürece birlik ve beraberlik bu ülkenin vazgeçilmezi olmaya devam edecektir. CHP olarak şehitlerimize ve şehit ailelerimizin her daim yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz’’

MUHTARLARI DİNLEDİLER

CHP Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender ve parti yöneticileri Gülabibey mahallesi Karakeçili, Buharaevler ve Yeniyol Mahallesi muhtarlarına nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle muhtarları sorunlarını paylaştılar.

CHP Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender, mahallelerin sorunlarını bildiklerini ve çözülmesi noktasında üzerlerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını dile getirdi. Seçim çalışmalarına başladıklarını belirten Kalender, muhtarların ve mahallelerin sorunlarının çözülmesinin önemli olduğunu, bu sebeple muhtarlarla sık sık bir araya geleceklerini kaydetti.

Son Güncelleme: 07.02.2018 23:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165