Çiftlik Caddesi yeni kavşağa bağlandı

Çorum'da Çiftlik Pınarı Caddesi’ni Akşemseddin Caddesi ile buluşturan yeni bağlantı yolunda çalışmalar tamamlanıyor.

08 Nisan 2023 Cumartesi 14:32
Çiftlik Caddesi yeni kavşağa bağlandı

Çiftlik Pınarı Caddesi’ni Akşemseddin Caddesi ile buluşturan 30 metre genişliğindeki yeni bağlantı yolunda çalışmalar tamamlanıyor.  Çevre Yolu farklı seviyeli köprülü kavşağına bağlanan yolda asfalt serimi başladı.

Çiftlik Pınarı Caddesi ile Akşemseddin Caddesi’ni buluşturan 950 metre uzunluğunda, 30 metre genişliğindeki yol aynı zamanda yeni yapılan Osmancık Yolu ile şehir merkezinin Çevre Yolu bağlantısını da sağlıyor. Altyapı ve mekanik dolgu çalışmaları tamamlanan yolun asfalt serimi başladı. Yol, kısa sürede tamamlanarak yeni kavşakla entegreli bir şekilde trafiğe açılmış olacak.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın yaptığı açıklamada,“Açtığımız yeni yollarla şehrimizin trafik yoğunluğu önemli ölçüde çözüle kavuşuyor.”dedi. Yeni açılan yolun aynı zamanda Osmancık yoluyla da birleştiğini belirten Başkan Aşgın “Osmancık, Laçin, Kargı, Dodurga ve Oğuzlar istikametinden şehrimize gelen araçlar da Osmancık Caddesi’ne girmeden yeni açtığımız bu yol üzerinden direkt Akşemseddin Caddesi’ne giriş yapabilecek. Böylelikle Osmancık Caddesi’ndeki trafik yoğunluğu da azalmış olacak." dedi.

Son Güncelleme: 08.04.2023 13:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayram 2023-04-09 00:02:55

Viyadük asfaltı çok kötü atılmış 40 yıllık tadilat isteyen yol sanırsın ve çelik bariyerler neden yok anlaşılır değil hangi yüzyıldayız hatırlayın artık

Avatar
Dumrul 2023-04-09 12:04:04

Asfaltı neden bozuk halde atılmış sıfır kilometre yol böyle olmaz gözden geçirilmesi gereken bozuk asfaltı var ve güven verici değil bariyerler çelik profil olmamalıdır çelik otoban bariyeri olmalıdır

Avatar
vatandaş 2023-04-09 11:59:25

Samsun-Ankara yolu bin evler kavşağı gibi alttan geçirilseydi daha iyi olmaz mıydı?

Avatar
Çorumlu 2023-04-08 15:10:29

daha iyisini yetkililer bilir ancak alt geçit olsaydı üst yerine daha hızlı ve ekonomik olmaz mıydı.
Gazi caddesi trafik akmıyor park yapıyor yanına br park daha olmamalı park tümden yasak olmalı

Avatar
Çorumsuz 2023-04-09 00:01:47

Ya manşet bağlandı diyor, açıklama bağlanıyor diyor, sonuçta bağlanan eden yok iyi de... Haber siparişi vermiş belediye ama onu bile gerçeklere bağlayamamış, ne yolu ya )) "Hakkınızı helal edin her sabah her akşam 1 km kuyruk çektiniz, bu işi de vaktinde yolunca yordamınca BİTİREMEDİK 4 aydır" diyen yok ama bitti bitiyor mavraları gırla... ARALIK'TA BİTMİŞ OLMALIYDI ZATEN!

Avatar
Çorum 2023-04-09 17:45:06

Vatandaş doğru söylemiş çelik bariyerler yok madem yeraltından bağlantı yapaydınız daha güvenli ve estetik olurdu