Cihannüma ve IDP’de yeni isimler

Çorum’da Cihannüma İl Temsilcisi ve İnsanî Değerler Platformu Dönem Sözcüsü değişti.

23 Ağustos 2020 Pazar 13:35
Cihannüma ve IDP’de yeni isimler

Çorum’da Cihannüma İl Temsilcisi ve İnsanî Değerler Platformu Dönem Sözcüsü değişti.

Cihannüma Derneği İl Temsilciliği görevine aynı zamanda yönetim kurulu üyesi olan Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan atandı.

HÜSEYİN KIR’A YENİ GÖREV

Cihannüma Derneği İl Temsilciliği görevini iki yıldır yürüten Hüseyin Kır ise, dernek genel merkezi tarafından 11. Bölge Koordinatörlüğü’ne getirildi. Kır, bölge koordinatörü sıfatıyla Çorum’un yanı sıra Kastamonu, Çankırı ve Kırıkkale illerinden sorumlu olacak.

IDP SÖZCÜSÜ DEĞİŞTİ

Çorum İnsanî Değerler Platformu Dönem Sözcülüğüne Ayhan Boyraz seçildi.

Ensar Vakfı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen aylık istişare toplantısında Çorimder Başkanı Ayhan Boyraz, Çorum İnsanî Değerler Platformu Dönem Sözcülüğüne seçildi. Bir yıldır dönem sözcülüğünü yürüten Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Tekin Çınar, görev süresinin dolması nedeniyle yapılan istişare toplantısında yeni sözcü Ayhan Boyraz'a görevi devretti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasbi 2020-08-23 14:10:26

Körler sağırlar birbirini ağırlar. Üfürükten tayyare

Misafir Avatar
mustafa19 2020-08-23 21:23:32 @Hasbi

Hasbi tam benim yazacağımı yazmışsın ama bunlar kör ve sağır değil bunlar makam delisi...menfaatleri olunca gökteki turnayı görür bunlar

Beğenmedim! (0)
Avatar
Mustafa 2020-08-23 21:58:48

İnsani Değerler Platformu: İDP üyesi vakıf, dernek ve sendika AK Partinin veya hükümetin hangi yanlışına yanlış demiş veya itiraz etmiş veya itiraz etmeyi düşünmüş. Yapmayın Müslümanlar biz adaletten yana olmalıyız. Birbirinize statü, makam, izzet verdiğinizi zannetmeyin. Bunlar oyalanmak için oyuncaklardır. ayıptır lütfen. Kendinize gelin. Hata ve yanlışta Reis'i de hükümeti de yerel ve ulusal siyasetçileri de uyarın. Başka husus; İnsani değerler platformu dersiniz. Bütün vakfı dernek ve sendikadaki yöneticeler aynı. Bir kişi a derneğinde başkan, b vakfında yönetici, c sendikasında sözcü, kendinizi de milleti kandırmayın. Titreyin ve kendinize gelin. Bu günleri ararsınız. İDP olarak 40 üyeniz vardır. Basın açıklamasını 5-10 kişi katılır. Burada bile bir tekelleşme söz konusudur. Lütfen kendinize gelin millete devlete vatana bayrağa ve inancınıza hizmet edin. Bırakın oyuncak oynamayı.

Avatar
Ateistlij niçin yükseliyor 2020-08-23 16:29:19

İslami dernekler vakıflar tarikatlar cemeatler bu tiplerin toplumda söz sahibi olmasının önü kesilmelidir.

Avatar
Ümit 2020-08-23 20:27:26

Turhan candanın cihanu hümayla ne ilgisi var Turhan candan cihanu hüma ne alaka Hayırdır inşAllah

Avatar
alp 2020-08-23 23:36:29

Makam ve Mevki kazanmak için Dini, İslamı kullanmayı kendilerine alet edinen güruh, sizler yüzünden toplumun muhafazakar kesime bakışı değişti. Bunlar kendileri için her türlü makamı uygun görür ama kendinden olmayanlar için haram sayan zihniyetin neferleri. Yüzünü görmek bile morel bozuyor

Avatar
arkadaş 2020-08-23 16:14:39

buralardan belediye baskan veya yardımcısı,il müdürü veya yard.olunur.ayhan bey samimi calişan bir arkadaş kendisin itebrik ederim

Avatar
Xyz 2020-08-23 22:14:03

MaasAllah maasAllah payitaht seklinde

Avatar
Yasemin 2020-08-23 14:04:10

Hayırlı uğurlu olsun Devlete Millete.