Cihannüma’dan Alkan’a ziyaret

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı Cihannüma Dayanışma ve İş birliği Platformu Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve Yeryüzü Avukatlar Derneği Genel Başkanı Av. Cahit Tatlı, Yeryüzü Adalet ve İnsan Hakları Derneği Genel Başkanı Av. Yasin Kayacı ile Çorum Cihannüma İl Temsilciliği Yönetim Kurulu ziyaret etti.

22 Kasım 2016 Salı 16:17
Cihannüma’dan Alkan’a ziyaret

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı Cihannüma Dayanışma ve İş birliği Platformu Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve Yeryüzü Avukatlar Derneği Genel Başkanı Av. Cahit Tatlı,  Yeryüzü Adalet ve İnsan Hakları Derneği Genel Başkanı Av. Yasin Kayacı ile Çorum Cihannüma İl Temsilciliği Yönetim Kurulu ziyaret etti.

Ziyarette, Cihannüma Dayanışma ve İş birliği Platformu Derneği Genel Başkan Yrd. Av. Cahit Tatlısu, derneğin misyon ve vizyonuna ilişkin açıklamalarda bulunarak yapmış oldukları çalışmalar ve projelere dair bilgi verdi.  

Daha çok bir yardımlaşma ve dayanışma sivil toplum kuruluşu olduğunu ifade eden Av. Cahit Tatlı,  aynı zamanda Derneğin barış, ahlâk, adalet, hürriyet, hikmet, emniyet, kardeşlik gibi kavramları kendine şiar edinip özü ve sözü yükseltmeyi temel alarak çalıştığını dile getirerek bu temeller içerisinde, kendi içinde toparlanmayı; örgütlü, organizeli, teşkilatlı ve teşkilatçı, kardeş kuruluşlarla koordineli ve eşgüdümlü olmayı ve birlikte hareket etmeyi, her an harekata ve karşı harekata hazır olmayı temellerine aldıklarını açıkladı.


Aynı zamanda bir Çorumlu olarak Üniversitenin çalışmalarını, yakinen ve ilgiyle takip ettiklerini,  Rektör Alkan’ın çalışmalarını çok başarılı bulduklarını ve beğendiklerini ifade eden Av. Tatlı,  Üniversite ile birlikte ortak çalışmalar yapmak istediklerini belirterek, 22 Kasım 2016 tarihinde (bugün) saat 19.30’da Turgut Özal Konferans Salonu’nda düzenlenecek olan “Müslümanların Kudüs İmtihanı” isimli konferansa Rektör Alkan’ı davet etti.


Nazik davetlerinden ötürü teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Cihannüma Dayanışma ve İş birliği Platformu Derneğinin yeni kurulmasına rağmen hızlı bir şekilde yapmış oldukları proje ve etkinliklerle adından söz ettiren Derneğin, çalışmalarını beğendiklerini ve Üniversitede yapılacak/yapılması planlanan etkinliklere ev sahipliğinde yapmaktan büyük mutluluk duyacaklarını söyledi.


Sivil toplum kuruluşlarını önemseyen bir Üniversite olarak iş birlikleri yapamaya da her zaman açık olduklarını ve Cihannüma Dayanışma ve İş birliği Platformu Derneğiyle birlikte çalışmaktan da onore olacaklarını ve mutluluk duyacaklarını kaydeden Rektör Prof. Dr. Alkan,  Derneğin çalışmalarında başarılarının devamını dileyerek ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

 

Son Güncelleme: 22.11.2016 16:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.