Çimento arazisi imara açılacak mı?

Çimento arazisi ile ilgili soru Belediye Meclisi'nde cevabını buldu

09 Eylül 2017 Cumartesi 13:37
Çimento arazisi imara açılacak mı?

Belediye Meclisi'nin Eylül ayı toplantısında Votarantim Çorum Çimento Fabrikası’nda bazı önemli birimlerde üretimin durdurularak işçi çıkarılması ile fabrika arazisinin imara açılacağını dair söylentilere açıklık getirildi.


Gündem dışı söz alan CHP Meclis Üyesi Mehmet Tahtasız, Çimento Fabrikası'ndan çok sayıda işçinin çıkartıldığını hatırlatarak,  fabrikanın arazisinin satın alınıp imara açılması ile ilgili bir çalışma olup olmadığını sordu.


Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, Çimento Fabrikası arazisinde imar değişikliği ile ilgili bir talebin de düzenlemenin de olmadığını söyledi.


Belediye Başkan Vekili Zeki Gül ise Çimento Fabrikası'nın Genel Müdürü ile görüştüğünü ve firmanın küçülme kararı aldığını belirttiğini dile getirerek, "Bu küçülme kararından Çorum'da etkilendi. Konun belediye ile ilgisi yok.  Şirket böyle bir karar almış" dedi.


YENİ HASTANENİN SORUNLARI GÜNDEME GELDİ


CHP’li Meclis Üyesi Tahtasız, yeni hastane çevresinde trafik sorunu yaşandığını hatırlatarak, alt-üst geçit yapılması talebini dile getirdi.


Başkan Vekili Zeki Gül ise, Belediye olarak hastane ile ilgili üzerlerine düşen her görevi yaptıklarını ve yapmaya da devam edeceklerini vurguladı. Gül, belediye meclisi olarak hastane arkasına yeni yol açılması ile ilgili plan değişikliği yaptıklarını, diğer problemlerin valilik tarafından yürütüldüğünü kaydetti.






Son Güncelleme: 09.09.2017 13:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatansever 2017-09-09 19:30:44

hastane önünde allah korusun birisi ölünce mi üst geçit yapılacak? belediye yetkilileri neden hastane yapılırken bunu düşünmedi. her yerde lafa gelince hizmetlerinden bahseden belediye yetkilileri neden ve neyi bekliyorlar üst geçit için?

Avatar
Zekisiz zeki 2017-09-17 00:36:36

Aklınca dombalak aşmis adam olan doğruyu söyler.Milleti ekmeksiz bırakıp .Kimlerle imar oyunu yaptığınızı biliyoruz.Size anlatayım. Yeni bir fabrika kurmak malum pahalı bir ayrıca iyi bir ocak lazım
Onun yerine üretimi Sivasa kaydırıp firmaya ait olan arazi meşhur agalarimiz tarafından satın alınarak. Firmaya yeni bir fabrika maliyetinden kurardigimiz gibi ustunede hatri sayılır bir para vereceğiz.Küçük Ağa kalemini konusturup imar yapacak büyük ağa finanse edecek. Peki Mal sahibi kazanacak. Para sahibi kazanacak. Ya kalem sahibi korkmayın o da hakkına düşeni alacaktır. Almadığı baki değil şimdiye kadar.

banner165