Çocuklar Huzur Pikniği’nde buluştu

Çorum Emniyet Müdürlüğü personelinin ortaokul eğitimine devam eden (11-14 yaş grubu) çocuklara...

23 Ağustos 2014 Cumartesi 16:45
 Çocuklar Huzur Pikniği’nde buluştu


Çorum Emniyet Müdürlüğü personelinin ortaokul eğitimine devam eden (11-14 yaş grubu) çocuklara yönelik 'Benim Babam Polis' projesinin bir faaliyeti olan Huzur Pikniği önceki gün gerçekleştirildi.


Samsun yolu 3. Kilometrede bulunan Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen etkinliğe, Emniyet Müdürü Salih Erkan Tarancı, Emniyet Müdür Yardımcısı Selçuk Erdoğan Aras, şube müdürleri, polis çocukları katıldı.


Huzur Pikniği'nde çocuklara hitaben konuşan Tarancı, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen ve Emniyet Genel Müdürlüğünce finanse edilen 'Gelecek Çocuklarla Şekillenecek Projesi' kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendiğini belirterek, "Emniyet Müdürlüğümüz tarafından proje kapsamında başta engelli çocuklarımız olmak üzere çok sayıda çocuğumuzla etkinliklerde bir araya geliyoruz. Bu sefer de meslektaşlarımızın ve personelimizin çocuklarıyla böyle bir organizasyonda bir araya gelmek istedik, polis çocuklarını da unutmadığımızı belirtmek istedik. Çocuklarımıza, babalarının, annelerinin hangi ortamlarda hangi araçlarla çalıştıklarını da göstermek istedik" dedi..


Etkinlikte Narkotik  Köpeği  Poyraz, çocuklara gösteri amacıyla, temsili uyuşturucu madde araması yaptı. Piknikte, çocuklara köfte ikram edildi.


Özel Harekat, Çevik Kuvvet ve Trafik Şube müdürlüklerine ait araçlar çocuklara tanıtılarak hatıra fotoğrafı çekildi.


Etkinliğe katılan polisler, müzik eşliğinde çiftetelli oynayıp, ip atlayarak hoşça vakit geçirdi.


'Benim Babam Polis' isimli projenin çocuklar arasında kaynaşmayı artırmak, sosyal imkanlardan faydalandırmak ve eğlenceli zaman geçirmelerini sağlamak için hazırlandığı belirtildi.




Son Güncelleme: 23.08.2014 17:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.