Çocuklar masal dinleyecek

Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Osmancık Şubesi 4 ile 9 yaş arası çocuklara yönelik ‘Masal ve...

29 Ekim 2014 Çarşamba 11:57
 Çocuklar masal dinleyecek


T
ürkiye Dil ve Edebiyat Derneği Osmancık Şubesi 4 ile 9 yaş arası çocuklara yönelik ‘Masal ve Drama Saati’ adlı etkinlik düzenliyor.


T
ürkiye Dil ve Edebiyat Derneği Osmancık Şubesi Başkanı Kazım Sekili, her hafta cumartesi günü saat 13.00 ile 14.00 arası etkinliğin dernek merkezinde yapılacağını bildirdi. Sekili yaptığııklamada: "Derneğimizin faaliyete geçtiği günden günümüze kadar ilçemizin eğitim, kültür ve sanat alanında söz sahibi olmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu programlarda desteklerini esirgemeyen dava arkadaşlarıma ve dostlarımıza teşekkür ederim. Bizim bir medeniyet inşa ve ihya etme gibi bir hayalimiz var. Bunun için de kimseden bir takdir ve taltif beklemeden çalışmalarımıza devam edeceğiz.


Gelecekte söz sahibi olacak çocuklar
ımızın hayal ve düşünce dünyasını zenginleştirerek çocuklarımızın duygu ve düşüncelerini daha etkili anlatabilmelerini sağlayarak dilimizi daha güzel kullanmalarını sağlamak amacıyla yaptığımız bu etkinliğin çok faydalı olacağına inancımız tamdır.” Dedi.


Sekili, Osmanc
ık halkının bu tür faaliyetlere sahip çıkması durumunda okuyan, sorgulayan bir neslin söz sahibi olacağını kaydetti.




Son Güncelleme: 29.10.2014 11:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kerim Aktaş 2014-10-29 13:21:52

körler, sağırlar birbirini ağırlar. üç çocuğa masal anlatıp masal etkinliği diye basına pompalayanlar, 5 kişi ile film okuyup, üçe beş imam hatip öğrencisi ile takviye yapanlar, sırf gündemde kalmak ve sözde etkinlik yapmış olmak için ısrarla sanal etkinliklerde bulunanlar, kobaniye eylem yapıyoruz diye sahneye çıkıp 20 kişi kişi ile eylem yapanlara ancak körler sağırlar birbirini ağırlar demek gerekir.