Çocuklar Midilli atlarla buluşuyor

Çorum Belediyesi, Türkiye Jokey Kulübü ile birlikte sosyal sorumluluk ve...

15 Ağustos 2014 Cuma 15:46
 Çocuklar Midilli atlarla buluşuyor


Çorum Belediyesi, Türkiye Jokey Kulübü ile birlikte sosyal sorumluluk ve eğlence projesi olan Ponny Club Aktiviteleri çerçevesinde, Çorumlu çocukları midilli atlarla buluşturacak.


Proje kapsamında, yarın Kültür Park’ta 16.00-20.00 saatleri arasında çocuklar pony (midilli) atlarla gezdirilecek. Atlara binen çocuklara daha sonra boyama kitabı hediye edilecek.


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum Belediyesi’nin her yaştan ve her kesimden insana hizmet ettiğini, sosyal belediyecilik anlayışı gereği çocuklara, gençlere, hanımlara, öğrencilere ve yaşlılara yönelik çalışmalarının devam etttiğini dile getirdi.


Külcü, “Türkiye Jokey Kulübü ile birlikte yarın çocuklarımızın hem eğlenmeleri hem de hayvan sevgisi kazanmaları amacıyla böyle bir etkinlik düzenliyoruz. Tüm çocuklarımız, etkinliğimizden ücretsiz olarak faydalanabilir. Çocuklarımızı ponny atlara binmeye davet ediyorum” dedi.





Son Güncelleme: 15.08.2014 15:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.