Çocuklar şenlikte

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerle kutlanıyor

23 Nisan 2018 Pazartesi 10:26
Çocuklar şenlikte

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Çorum’da da törenlerle kutlanıyor.

23 Nisan programı kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğü’nce  bugün saat 10.00’da Atatürk Anıtı’nda tören düzenlendi. Törene protokol, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarını temsilcileri ile öğrenciler katıldı katıldı.

Kutlamalar Atatürk Spor Salonu’nda Albayrak İlkokulu ve Gazipaşa Ortaokulu’nun hazırladığı şenlikle devam ediyor.

MAKAMLARDA TEMSİLİ DEĞİŞİM

Bu arada 23 Nisan törenleri kapsamında makamlar temsili olarak değişiyor. İsmail Kakaç İlkokulu'ndan bir grup öğrenci de okul yöneticileri ve Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük ile birlikte Vali Necmeddin Kılıç'ı ziyaret etti. Öğrenciler temsili olarak Vali olurken, ilgili bürokratlara talimatlar da verdi.

23 Nisan'da protokol ziyaretleri devam etti. Öğrenciler Belediye Başkanı Zeki Gül, Emniyet Müdürü Murat Kolcu ve Milli Eğitim Müdürü Seyit ali Büyük'ü ziyaret ederek makamlarını temsilen devraldı.

Son Güncelleme: 23.04.2018 13:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.