Çocukları sevindirdiler

AK Parti Bayat Kadın Kolları ve Gençlik Kolları, Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına giysi yardımında bulunarak, çifte bayram yaşattı.

11 Ekim 2013 Cuma 09:31
 Çocukları sevindirdiler

AK Parti Bayat Kadın Kolları ve Gençlik Kolları, Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına giysi yardımında bulunarak, çifte bayram yaşattı.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Canan Aktaş, Başkan Yardımcısı Züleyha Çakır ve Sultan Melisa Doyran ve Gençlik Kolları Başkanı Engin Köse’nin de yardımı ile bayram öncesinde kendi aralarında bir organize yaparak fon oluşturduklarını, anlaştıkları mağazada tespit ettiği ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını belirlediklerini söyledi.

Aktaş, “Kurban Bayramı öncesinde belirlediğimiz çocukları giydirdik. Kadın Kolları olarak, bize iletilen her talebi mutlaka değerlendiriyoruz. Yardıma muhtaç ailelerin çocukları giydirilerek hem çocuklar sevindirildi, hem de ailesine maddi manevi destek sağlanmış oldu. Partimiz için çocuklarımız çok büyük öneme sahiptir. AK Parti'nin vizyonunda çocukların mükemmel insani değerlere sahip, bilinçli, iyi eğitimli, saygılı, inançlı ve kendine güvenen fertler olarak yetiştirilmeleri, koruyucu ve önleyici tedbirler geliştirilerek çocukların korunma ve bakıma muhtaç hale gelmeden karşı karşıya kaldıkları sorunlar çözülerek çocukların aileleri ile birlikte mutlu fertler olarak yetiştirilmelerinin sağlanması vardır. Bu bağlamda Bayat İlçe Teşkilatı olarak öncelikli amacımız çocuklarımızın mutluluğudur. Bayram öncesi yapmış olduğumuz programda hedefimize ulaştık. Bunun için bu çalışmada maddi manevi yardımları bulunan İlçe Teşkilatı içindeki ve dışındaki bütün dostlara, her konuda sağduyusunu gösteren Bayat halkına çok teşekkür ediyoruz.” dedi.


‘Allah razı olsun’ sözü bizim için yeterli’

AK Parti Bayat Kadın Kolları Teşkilatı olarak her zaman herhangi ideolojik bir ayırım gözetmeksizin vatandaşların yanında olmak, onların dertlerini dinleyip çözümler üretmek için bu görevi üstlendiklerini ifade eden Aktaş, “Allah razı olsun sözünü duymak bizim için yeterli oldu. Bundan sonra da fakir ve kimsesiz ailelerin ihtiyaçlarını yerinde tespit ederek yardımcı olmaya çalışacağız. AK Parti Teşkilatı olarak sadece Ramazan ayında değil, yılın her ayı ve gününde ilçemizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olacağız.” diye konuştu.





Son Güncelleme: 11.10.2013 09:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.