'Çocuklarımız en kıymetli varlıklarımız'

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, 193 ülke tarafından onaylanan Çocuk hakları günü’nü kutladı.

20 Kasım 2016 Pazar 23:41
'Çocuklarımız en kıymetli varlıklarımız'

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, 193 ülke tarafından onaylanan Çocuk hakları günü’nü kutladı.

"Evrensel bir bildiri ile güvence altına alınan ve ülkemiz dahil olmak üzere 193 ülke tarafından onaylanan Çocuk Hakları Günü’nü hep birlikte kutluyoruz.”diyen Karadağ, konu ile ilgili açıklama yaparak şunları ifade etti;

“Bu anlamlı gün, çocuk haklarının benimsenmesi, uygulanması ve yaşatılması adına tüm insanlık için önemli bir fırsat teşkil ediyor.

Bugün, maalesef, dünya üzerinde zuhur eden savaşlardan, gelir adaletsizliğinden, yoksulluktan, salgın hastalıklardan en çok çocuklar etkileniyor, en çok çocuklar zarar görüyor.

Hükümet olarak; çocuklarımıza daha iyi, daha huzurlu, daha müreffeh bir gelecek sağlamak adına büyük yatırımlar gerçekleştiriyor, çocuk haklarının güvence altına alınması için yasal düzenlemeler yapıyoruz.

İnanıyorum ki, bu anlamlı gün, çocuk haklarının gelişmesine, çocuklara karşı uygulanan şiddeti sorgulamamıza vesile olacak, çocuklarımıza olan sevgimizi daha da arttıracaktır.


Millet olarak, çocuklarımızı dünyadaki en kıymetli varlık olarak görüyor, onları el üstünde tutuyoruz.
23 Nisan Çocuk Bayramı tarihte ilk ve tek örneklerdendir. Dünya çocuklarıyla el ele kutladığımız gündür. Çocuklarımıza yapacağımız en büyük hizmet onları sevgi ve şefkatle yetiştirmektir. Çünkü, sevgi ve şefkatle yetiştirilen her çocuk büyüdüğünde bireyi olduğu topluma sevgi ve şefkat verecektir.

Bu anlamlı gün vesilesiyle; tüm çocuklarımızın 
20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü'nü kutluyor, çok daha güzel bir dünyada yaşamaları dileği ile onları sevgiyle kucaklıyorum."

Son Güncelleme: 21.11.2016 00:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.