ÇOFSAD iftar yemeğinde buluştu

Çorum Fotoğraf Sanatı Derneği ÇOFSAD, bu yıl düzenlemiş olduğu geleneksel iftar yemeği ile bir araya geldi.

30 Haziran 2016 Perşembe 10:25
ÇOFSAD iftar yemeğinde buluştu


Çorum Fotoğraf Sanatı Derneği  ÇOFSAD, bu yıl düzenlemiş olduğu geleneksel  iftar yemeği ile bir araya geldi.

 Dernek yönetimi, dernek üyeleri  ve Halk Eğitim Müdürlüğüce düzenlenen  fotoğraf çekimi kursiyerlerinin katıldığı  iftar yemeği ile gerçekleşti.


Gerçekleşen iftar yemeğinde, Dernek Başkanı Şükrü Ağbal,  Ramazan ayında yaşanan dayanışmanın tüm ülkede ve şehrimizde devam etmesi temennisinde bulunarak, sağlanan birlik, beraberlik ve barış ortamının sürdürülebilmesi gerektiğini vurguladı.

ÇOFSAD ‘ Çorum Halk Eğitim Müdürlüğünce ve Kurs Öğretmeni Altan Özeskici tarafından verilen Fotoğraf çekimi kursunu tamamlayan kursiyerlerin kurs bitirme belgelerini ve kurs sonunda düzenlenen fotoğraf yarışmasında dereceye giren kursiyerlerin plaketlerini takdim etti.

Birlik, beraberlik ve dayanışmanın  hedeflendiği bu etkinlikleri büyük özverilerle gerçekleştirdiklerini dile getiren Ağbal, bu etkinliklerde emeği geçen ve katılımlarını sağlayan herkese teşekkür etti.

Son Güncelleme: 30.06.2016 10:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.