ÇOFSAD Karadenizi fotoğrafladı

Çorum’un sanat ve turizm elçisi olma fikrini kendisine misyon edinmiş olan Çorum Fotoğraf Sanatı Derneği, bu kez Karadeniz gezisi ile ülkemizin fotoğraf hafızasına yenilerini ekledi.

03 Ekim 2016 Pazartesi 14:25
ÇOFSAD Karadenizi fotoğrafladı

Çorum’un sanat ve turizm elçisi olma fikrini kendisine misyon edinmiş olan  Çorum Fotoğraf Sanatı Derneği, bu kez Karadeniz  gezisi ile ülkemizin fotoğraf hafızasına yenilerini ekledi.

23-25 Eylül tarihleri arasında Karadeniz gezisi için  çıkan ÇOFSAD üyeleri Artvin Borçka iline bağlı Karagölde doyumsuz manzara eşliğinde sabah kahvaltısı yaptklarını belirterek,dünyanın çatısı olarak da adlandırılabilen Karagöl’ de çekimlerini tamamlayan dernek üyeleri gün batımını fotoğraflamak ve geceyi geçirmek üzere Ayder Yaylası’ na geçtiklerini ifade ettiler.

Ayder Yaylası, Fırtına Deresi, Çamlıhemşin, Zilkale fotoğraf çekimlerine Pazar kahvaltısı sonrası başlayan ÇOFSAD üyeleri gün batımını Trabzon’ da yakalama fırsatı bulurken, gece fotoğraf çekimlerini ise Ordu Boztepe’ de yapma fırsatını buldular.

Dernek yönetimi Karadeniz de çekilen fotoğrafların yer aldığı ödüllü fotoğraf yarışması düzenleyerek değerlendirmeyi halk oylamasına sunması sonucunda 1. Onur Tataroğlu – 2. Ömer Küçükoğlu – 3. Sedat Tezgül  en çok beğeni alarak ödüllere layık görüldüler.

ÇOFSAD Basın Sözcüsü Zekiye Çalışkan bir taraftan fotoğraf sanatının ilimizde yaygınlaşması, diğer taraftan fotoğrafladıkları ülkemizin nadide kentleriyle, gerek tarihe gerekse doğal güzelliklere yolculuk yaparak   aynı zamanda ilimizin tanıtımına da katkı sağlamaya devam edeceklerini, fotoğraf sanatına aşık ve bu sanatı  öğrenmek isteyen herkesi derneklerine katılmaya ve derneğin bir sonraki gezisinin 23 Ekim 2016 tarihinde sonbaharın tüm renklerinin bir arada bulunduğu Bolu Yedigöller, Gölcük ve Abant göllerine yapılacağını belirterek fotoğraf sanatına ilgi duyan tüm hemşerilerimizi geziye katılmaya davet etti.

Çalışkan, aynı zamanda Ekim ayı içerisinde Halk Eğitim işbirliği ile bünyesinde fotoğrafçılık kursuda gerçekleştirecek olan ÇOFSAD yönetimi gezi ve fotoğrafçılık kursu için tüm fotoğraf severlere kapılarının açık olduğu bilgisini vererek 
0 364 224 88 53 numaralı telefondan detaylı bilgi alabilecekleri gibi www.facebook.com/groups/cofsad/ üzerinden yadahttp://cofsad.org.tr/ adreslerinden Yönetim ekibine ulaşabileceklerini belirtti. 


Son Güncelleme: 03.10.2016 16:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.