ÇOFSAD sergi açtı

Kuruluşundan itibaren üstlendiği Çorum’un kültür ve sanat elçiliği misyonunu devam ettiren Çorum Fotoğraf Sanatı Derneği (ÇOFSAD); bu defa Ahlatcı Grubu tarafından yaptırılan Çorum’un ilk büyük alışveriş ve yaşam merkezi olan AHL Park'ta fotoğraf sergisi açtı.

02 Aralık 2016 Cuma 13:13
 ÇOFSAD sergi açtı

Kuruluşundan itibaren üstlendiği Çorum’un kültür ve sanat elçiliği misyonunu devam ettiren Çorum Fotoğraf Sanatı Derneği (ÇOFSAD);  bu defa Ahlatcı Grubu tarafından yaptırılan Çorum’un ilk büyük alışveriş ve yaşam merkezi  olan AHL Park'ta fotoğraf sergisi açtı.

ÇOFSAD üyelerinin ve  kursiyerlerin katımı ile 85 adet fotoğraftan oluşan portre, doğa, tarih, sosyal yaşam gibi  konulara değinerek sosyal ve kültürel olarak görsel şölenle katkı sağladı.

ÇOFSAD Basın Sözcüsü Zekiye Çalışkan, Çorum'da etkin olarak kurslarının devam ettiğini, sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra rutin olarak fotoğraf gezileri  ile kendinden söz ettiren ÇOFSAD’ın, 02-04.12.2016 tarihleri arasında İstanbul Fotoğraf gezisi yapacağını belirtti.

Sonraki süreçte ülkemizin tarihsel, kültürel ve mekânsal zenginlikleri ile birey ve toplum yaşamlarından kesitlerin fotoğraflanması, Çorum'un tanıtımına katkıda bulunulması, fotoğrafçılık sanatının sevdirilmesi ve üyelerin kendilerini geliştirmesi amacı ile fotoğraf etkinliklerine  devam edileceğini belirten Çalışkan, AHL Park’ ın kapılarını ÇOFSAD ‘ a açan Ahlatcı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı ‘ ya teşekkür etti.


Son Güncelleme: 02.12.2016 14:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.