Çölyak hakkında bilgiler verildi

‘Çocuklar Sıkılmasın Çölyak Yakmasın’ projesi kapsamında Çorum Belediyesi Aile Eğitim Merkezi ile birlikte Çorum Çölyak Derneği Çorum Belediyesi Bahçelievler Kadın Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda ikinci panelini düzenledi.

01 Mart 2017 Çarşamba 09:43
 Çölyak hakkında bilgiler verildi


‘Çocuklar Sıkılmasın Çölyak Yakmasın’
 projesi kapsamında Çorum Belediyesi Aile Eğitim Merkezi ile birlikte Çorum Çölyak Derneği Çorum Belediyesi Bahçelievler Kadın Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda ikinci panelini düzenledi.



Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasından sonra  Başkan  Hacer Kesici kısa bir selamlama konuşması yaptı.

Aynı zamanda moderatörlük görevini de üstlenen  Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Köseoğlu’nun (Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı Gastroenteroloji Uzmanı) Çölyakı anlattığı güzel sunumundan sonra, Çorum Belediyesi Aile Eğitim Merkezi Diyetisyeni Elif Tomuk ve Çorum Belediyesi Aile Eğitim Merkezi Pedagogu Gül Elmas birer sunum gerçekleştirdi. Sunumlar bittikten sonra soru cevap kısmına geçildi.

Program sonunda Başkan Hacer Kesici, Diyetisyen Elif Tomuk’a, Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Azak, Pedagog Gül Elmas’a ve Çorum Belediyesi Aile Eğitim Merkezi Müdürü Zehra Betül Özseçer, Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Köseoğlu’na çiçek taktim etti.



Panel hakkında açıklama yapan Başkan Kesici; Çocuklar Sıkılmasın Çölyak Yakmasın’ Projemiz kapsamında Çorum Belediyesi Aile Eğitim Merkezi ile birlikte düzenleyeceğimiz 3 panelden ikincisini gerçekleştiriyoruz. Daha 1 yıllık bir dernek olmamamıza rağmen toplumda Çölyakla ilgili farkındalık oluşturmak için çok güzel çalışmalara imza atıyoruz. Programın hazırlanmasında ve sunulmasında derneğimize katkıda bulunan Çorum Belediyesi ve Aile Eğitim Merkezi Müdürü Zehra Betül Özseçer, Kadın Kültür Merkezi Müdürü Nuran Hakyemez, Bahçelievler  Kadın Kültür Merkezi personeline, Yerel Basınımıza  ve tüm misafirlerimize  teşekkürlerimizi sunarım. Ayrıca sunumlarından dolayı Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Köseoğlu, Pedagog Gül Elmas, Diyetisyen Elif Tomuk ve sunucularımıza  çok teşekkür ediyorum’ dedi.


Son Güncelleme: 01.03.2017 09:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165