Çöp toplama aracı geldi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Kargı’ya sıkıştırmalı çöp toplama aracı gönderdi.

19 Ocak 2015 Pazartesi 10:03
 Çöp toplama aracı geldi


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Kargı’ya sıkıştırmalı çöp toplama aracı gönderdi. Kargı Belediyesi araç filosuna katılan yeni araç ile ilçedeki çöpler kısa zamanda toplanarak, halk memnuniyeti ve hizmette kalite yükselecek.


Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, “Belediyemizin araç filosuna bir araç daha kazandırdık. Bu adımlar bizim için bir başlangıçtır. Çalışmalarımız ve görüşmelerimiz aralıksız devam etmektedir. Bizim için en önemlisi halkımızın hizmet memnuniyetidir. Biz bu yola halkımızın desteği ile girdik, halkımızın duasıyla da hizmet adına çalışmaya devam edeceğiz.


Bizden desteklerini esirgemeyen ve görevi süresince her zaman her konuda yanımızda olacağını söyleyen Çorum Milletvekilimiz TBMM İdari Amiri Sayın Salim Uslu’ya bu araç için katkılarından dolayı şahsım ve halkım adına teşekkür ederim. Yüce Allah’ım bize her zaman bu tür hizmetleri halkımıza sunmamızı nasip etsin.” dedi. (Kargı Havadis)




Son Güncelleme: 19.01.2015 10:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.