ÇOPKOME sitesi hizmette

Çorum Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü bünyesinde bulunan Çorum Proje Koordinasyon Merkezi'nin (ÇOPKOME) internet sitesi yayına başladı.

20 Eylül 2013 Cuma 15:07
 ÇOPKOME sitesi hizmette


Çorum Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü bünyesinde bulunan Çorum Proje Koordinasyon Merkezi'nin (ÇOPKOME) internet sitesi yayına başladı.

Çorum’da Avrupa Birliği Bakanlığı, Kalkınma Bakanlığı ile diğer bakanlıklar, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA), Yeşilırmak Havzası Kalkınma Birliği, İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu ile diğer kamu kurum ve kuruluşları ve sivil toplum örgütlerince yürütülecek projeler arasında koordinasyonu sağlamak üzere İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü bünyesinde "Çorum Proje Koordinasyon Merkezi" (ÇOPKOME) kurulmuştu. Bu kapsamda hazırlanan internet sitesi yayın hayatına başladı.

ÇOPKOME’nin faaliyetlerinin ve duyurularının yapıldığı http://www.copkome.gov.tr/   internet sayfasında açık olan hibe programlarının tanıtımı ve bilgilendirmesi, ÇOPKOME tarafından yapılan faaliyetler, düzenlenen eğitim programları, önemli hibe duyurularının yer aldığı site linkleri, Çorum’da 2002 yılından günümüze değin yapılan projelerle ilgili bilgilerin yer aldığı “ENVANTER” programı ile online olarak projelerin bilgi girişi ve bilgi görüntülemesi, ilgililer için ‘Proje Hazırlama Rehberi’, ‘AB Bakanlığı’nın Online Eğitim Modülü’ ile hibe programlarına yönelik başvuru eğitimi online olarak veriliyor.





Son Güncelleme: 20.09.2013 15:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.