Çorum'a bisiklet yolları

Çorum Belediyesi bisiklet yolları ve bisiklet park alanı oluşturulması için imar planı tadilatı yaptı.

05 Şubat 2020 Çarşamba 15:59
Çorum'a bisiklet yolları

Çorum Belediyesi bisiklet yolları ve bisiklet park alanı oluşturulması için imar planı tadilatı yaptı.

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın'ın seçim öncesi verdiği sözler arasında yer alan bisiklet yolları için ilk somut adım atıldı.

Belediye Meclisi perşembe günü saat 14.00’de Meclis Salonu’nda 1. Başkanvekili İsmali Bölükbaş yönetiminde toplandı.

Tepecik Mahallesi sınırlarında yer alan Eti Lisesi civarındaki yeni okul çevresi ve lise bahçesinde  bisiklet yolları işaretlenmesi ile bisiklet park alanı oluşturulması karara bağlandı.

ATA CADDESİ VE TEKEL SOKAK'A ŞEHİTLERİN İSMİ VERİLDİ

Kale Mahallesi, Ata 16. Sokak’ta bulunan parka Şehit Niyazi Eker’in ismi verilirken, Tekel Sokaklar'ın adı Kadeş Sokaklar olarak değişti. Tekel Sokaklar'a ülkücü şehit Fırat Yılmaç Çırakoğlu'nun adı verildi.

Gündemde Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü’nde 5 kişilik özel güvenlik ekibi oluşturulması için meclis kararı alınması, Çorum Belediyesi Gençlik Spor Kulübü’nde bazı branşlarda başarılı olan sporculara ödül verilmesi, Ankara Karayolu üzerinde ticari faaliyetlerini sürdüren bir firma için plan tadilatı yapılması, Ankara Yolu mevcut ticari faaliyette bulunan alanda plan değişiklik, Çorum Belediyesi ile Milli Emlak Müdürlüğü’nün karşılıklı alacaklarına yönelik gayrımenkul trampası, iki ayrı birim müdürlüğünün yönetmelikleri, belediyeye ihtiyaç halinde hizmet aracı alımı için T cetveline işaretleme kararı ve 5 adet imar planı değişikliği teklifinin imar komisyonuna havalesi görüşüldü.

Son Güncelleme: 07.02.2020 23:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Başkan 2020-02-05 21:30:26

Ben Akp li degilim hiç te akp ye oy vermedim. Ama sayın külcü döneminde akp ye karşı ılımlı idim takip ederdim. Bu başkan geleli akp den nefret ettim. Çünkü sayın külcü herkesi dinlerdi particilik yapmazdı. Ama asgin başkan parti 'ye oy vermeyeni belediyeden işten çıkartıyor gözümle gördüm. Kulun hakkını nasıl ödeyecek asgin ve yardımcıları?

Avatar
Caner 2020-02-06 07:56:05

İnşAllah osmancık ve iskilip halkı gibi geçte olsa uyanırlar da hizmet neymiş görürler

Avatar
Çorumlu 2020-02-06 10:00:06

Ben de diyorum Çorumda ne eksik :)

Avatar
çorumlu 2020-02-06 10:43:50

Tarihe Not Düşün.Fazla Bir Ömrü kalmadı.Beledeye'cilikten Anladığı Yok.

Avatar
Bir ihtimal 2020-02-06 13:05:04

Çok yakında bir ilçe belediyesi AKP ye geçebilir.