Çorum AK Parti’de değişim başladı

AK Parti’de yeni dönemle birlikte Türkiye genelinde teşkilat başkanlarının performansları değerlendirmeye alındı.

05 Temmuz 2017 Çarşamba 17:47
 Çorum AK Parti’de değişim başladı


AK Parti’de yeni dönemle birlikte Türkiye genelinde teşkilat başkanlarının performansları değerlendirmeye alındı.


AK Parti Genel Merkezi 81 ilde yola devam edeceği belde, ilçe ve il teşkilat başkanlarını belirlemek için çalışmaları başlattı.


Edinilen bilgiye göre, AK Parti İl Koordinatörü Recep Yıldırım, bugün Çorum’a gelerek partisinin ilçe teşkilatları ile görüşmeye başladı.


Görüşmelerde ilçe başkanlarının performansları belirlenecek, yola devam edilip edilmeyeceğine karar verilecek.

Bu arada Boğazkale, Laçin Oğuzlar ilçe başkanlarının görevi kendilerinin bıraktığı öğrenildi.




 

 

Son Güncelleme: 05.07.2017 20:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatansever 2017-07-06 09:12:27

hiçbirşey olmaz.bakın il genel meclis başkanının haberleri çorum'da yankılanıyor peki ne oldu? vali bey keyfi işe alma yapmış yapılan açıklamalara göre ne oldu? en önemli sorun il genel meclis başkanı kendine yapılmış rüşvet iddiasını açıklıyor. bunlardan ak parti l teşkilatının haaberi yok mu? bence var. ben bile meclis başkanının oğlunun işe alındığını biliyorum. vekiller, il teşkilatı bilmiyor mu? demek ki bizim çocuklarımızın göz göre göre hakkı yeniyor. bu vekiller mi, bu teşkilat mı bizi temsil edecek hala bunun cevabı verilmeli yoksa remzi bey boşa gelmesin!